15+

Albert Verweijstraat 72

5216 TP 's-Hertogenbosch

Voorrang voor huurders van een woning van een woningcorporatie

Hoe werkt het?
We bieden een woning online aan voor verkoop op Funda en onze websites. Als wij een woning te koop zetten, kan iedereen (huurders en niet-huurders van een woningcorporatie in ‘s-Hertogenbosch) reageren. De eerste 2 weken dat de woning te koop staat worden alleen huurders van een sociale huurwoning in ‘s-Hertogenbosch uitgenodigd voor een bezichtiging. Na een bezoek aan de woning kunt u een bod uitbrengen. De huurders worden in staat gesteld eenmalig de hoogste bieding kenbaar te maken. Is het beste bod van een huurder een acceptabel bod? Dan wordt de woning verkocht aan deze huurder.
Wanneer dit niet het geval is wordt de woning open gesteld voor iedereen. Ook niet huurders worden uitgenodigd voor een bezichtiging en worden in staat gesteld eenmalig hun hoogste bieding kenbaar te maken.

Voorwaarden
Aan deze voorrangsregeling is wel een aantal voorwaarden verbonden:
1 U woont in een sociale huurwoning in ’s-Hertogenbosch van een woning coöperatie, staat genoemd op het huurcontract, zegt de huurovereenkomst op en laat deze leeg achter.
2 U hebt geen tijdelijk huurcontract.
3 Bij de eerste bezichtigingsronde nodigen wij alleen huurders uit. De woning wordt gegund aan degene met het beste acceptabele bod.
4 U bent zelf aanwezig tijdens de bezichtiging.
5 BrabantWonen bepaalt voor welke koopwoningen de voorrangsregeling geldt.
6 De voorrangsregeling geldt alleen als deze in de aanbiedingstekst vermeld wordt.
7 U kunt niet meedoen aan de regeling als er overlastklachten of vermoedens van onderhuur voor uw huidige woning zijn.
8 Bij de ondertekening van de voorlopige koopovereenkomst tekent u een verklaring dat u afstand doet van uw huurcontact.
9 U gaat zelf in de koopwoning wonen.
10 U mag de koopwoning de eerste 6 maanden niet verkopen aan een derde partij.
11 BrabantWonen behoudt het recht van gunning.
12 Alle overige voorwaarden voor de koop van een woning zijn van toepassing


OPKNAPPER

De Albert Verweijstraat is gelegen in het gewilde stadsdeel ’s-Hertogenbosch-Zuid. Niet voor niets één van de meest gewilde stadsdelen van ’s-Hertogenbosch, de ligging is ideaal! Allereerst is er het centrum van onze Bourgondische Brabantse hoofdstad, deze is namelijk op loop-/fietsafstand gelegen. Winkels, cultuur en historie en vele gezellige restaurants en cafeetjes ontbreken niet.

Rustig is het ook op Zuid! Wat dacht je van de Zuiderplas, ideaal voor de watersportliefhebber. Zwemmen, surfen en zeilen behoren allen tot de mogelijkheden. Maar ook een wandeling in Het Bossche Broek of het nabij gelegen Zuiderpark, behoort tot de opties op Zuid.

Het kantorenpark Pettelaarpark met het provinciehuis en de Kamer van Koophandel zijn op loopafstand gelegen. Voor je dagelijkse boodschappen kan je terecht bij de winkels op enkele minuten lopen. Mocht je de auto toch een keer willen gebruiken: binnen 2 minuten rijd je op de A2. Kortom, makkelijk wonen op een geliefde locatie.
De woning ligt net om de hoek van de Gestelseweg. Een belangrijke verbindingsweg. Maar juist door deze afstand woon je hier heel rustig.

Je betreedt de woning in de hal, hier bevindt zich naast het toilet ook de meterkast en de trapopgang. Aan de hal grenst de afsluitbare keukenruimte en via de tuindeur in de achtergevel bereik je de achtertuin. In de keukenruimte vind je een eenvoudig keukenblok. Via de keuken is de inpandige berging te bereiken. Deze berging heeft een separate deur aan de voorzijde van de woning.
De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en kijkt uit over de zeer riante achtertuin.

Op de eerste verdieping grenzen aan de overloop 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is eenvoudig en voorzien van een douche.

Vanaf de overloop is de zolder is bereikbaar middels vlizotrap. De zolder is enkel te gebruiken als bergzolder. Hier vind je tevens de CV combi ketel (2019). Het dak is geïsoleerd.

Kortweg een comfortabele, gezellige en riante eengezinswoning.

De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.

De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Huijbregts Notarissen te 's-Hertogenbosch.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
88 m²
Inhoud
375 m³
Status
verkocht
Vraagprijs
€ 250.000,-
download brochure
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op