31+

Blokpolder 49

5235 TX 's-Hertogenbosch

Hoekwoning met zeer ruim perceel van 308 m2.

Rustig gelegen hoekwoning met een ruime woonkamer, 4 slaapkamers en een ruime achtertuin met berging op het noordoosten. De woning is gelegen in een kindvriendelijke omgeving van de wijk Maaspoort in ’s-Hertogenbosch. Op korte afstand van scholen, winkels, speel- en wandel gelegenheden alsmede de uitvalswegen A2 en A59.

Begane grond
De hal geeft toegang tot het toilet, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Het toilet is betegeld en voorzien van een toilet, fonteintje en verwarming. De lichte, ruime Z-vormige woonkamer is voorzien van een vaste kast en grote raampartijen welke zorgen voor veel licht in de kamer.
De keuken is eenvoudig. De deur in de keuken geeft toegang tot de tuin.

1e verdieping
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers gelegen, waarvan twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, toilet, verwarming.

2e verdieping
Deze verdieping is middels vaste trap bereikbaar. Je vindt hier op de voorzolder de cv-opstelling en wasmachineaansluiting.
Verder tref je hier de 4e slaapkamer aan.

Tuin
De ruime achtertuin is voorzien van een stenen berging.

Algemene zaken:
- De woning is onderdeel van een uitpondingsproject. De notariskeuze van de levering en hypotheek is voorbehouden aan de verkoper en vormt een wezenlijk onderdeel van de overeenkomst. De leveringsakte zal passeren bij Van Buttingha Wichers Notarissen te 's-Gravenhage.

Build
Object type
Woonhuis
New / existing
Existing construction
Year of construction
1986
Roof type
Zadeldak
Surfaces and capacity
Living area
108 m²
External storage space
8 m²
Volume
404 m³