33+

Dalienwaerd 91

5221 KG 's-Hertogenbosch

Prachtig royaal woonhuis met dakterras, een fantastisch vrij uitzicht en een ruime inpandige garage gelegen binnen kasteel Daliënwaerd op landgoed Haverleij.

Daliënwaerd 91 is gelegen op een geweldige locatie met mooie parktuinen, water en bos . Het is hier heerlijk thuis komen!
Deels beschut door landgoedbossen, tussen de kastelen Wuyvenhaerd en Zwaenenstede en met een kleine waterloop aan de voet, torent Kasteel Dalienwaerd uit boven het zacht glooiende golfterrein van landgoed Haverleij. Dalienwaerd, dat ontworpen is door de Deense architect Franz Demblin, bezit alle kenmerken van een klassiek kasteel. De geometrische vormen, de torens op de hoeken, de regelmatige raampartijen en een ring met tuinwoningen aan het binnenhof, doen denken aan lang vervlogen tijden.

Haverleij is een landgoed waar bij de gratie van de natuur gewoond mag worden. De rust en de groene ruimte overheersen. Natuurlijk zijn de kastelen en het slot gebouwd voor haar bewoners. Maar wel op een unieke locatie in een unieke balans met hun omgeving.

Voor mensen die luxe en avontuurlijk wonen graag combineren met de natuur en een wandeling langs de Maas. Of mensen die een gezonde wandeling koppelen aan een sportieve prestatie op de 18 holes golfbaan, welke met het golfrestaurant om de hoek liggen.

Het houten promenade dek biedt toegang tot de voordeur van de woning en nodigt de bewoners uit om daar een eigen zitje te creëren en te genieten. Vanaf hier kijkt u uit over de fraai aangelegde, groenrijke binnentuin welke kinderen een veilige plaats biedt om te spelen.

De ruime woning met dakterras, enkele garage, parkeerplaats, ruime living, complete keuken, vier slaapkamers, terras aan woonkamer op noordoosten met een prachtig uitzicht over het achter gelegen landgoed biedt u een combinatie van het comfort van vandaag en de rust van vroegere tijden.

Ondanks de groenrijke omgeving beschikt de woning over een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen, binnen enkele minuten bevind u zich op de A59 en de A2. In de directe omgeving vindt u diverse voorzieningen zoals winkelcentrum ‘de Helftheuvel’, basisscholen, kinderdagverblijven en speeltuinen. De stad ’s-Hertogenbosch en het Centraal Station bereikt u binnen 10 minuten.

Omschrijving woning
Vanuit de woonkamer en op het aansluitende zonneterras heeft u een fantastisch uitzicht over de golfbaan.

De eerste verdieping beschikt over een comfortabele badkamer en drie ruime slaapkamers.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.

De tweede verdieping beschikt over voldoende mogelijkheden voor een extra slaap-, werk- of hobbykamer. Hier bevinden zich de technische installaties zoals de mechanische ventilatie, CV ketel en omvormer van de 6 zonnepanelen welke op het dak liggen.
Tevens tref je hier de aansluiting aan voor de wasmachine.

Helemaal beneden bevindt zich een afsluitbare, garage voor 1 auto's. Deze woning heeft op het binnenterrein een eigen 2e parkeerplaats.

Algemene zaken:
- Het binnenterrein is een mandelig terrein. Hier is een VvE voor opgericht. De maandelijkse bijdrage aan de VvE is ca. € 65,-.
- De notariskeuze van de levering is voorbehouden aan de verkoper en vormt een wezenlijk onderdeel van de overeenkomst. De leveringsakte zal passeren bij OWK notarissen in Vught.
- Prachtige lichte woonkamer met dubbele deuren naar het terras.
- Weids uitzicht
- Ruime inpandige garage voor 1 auto. 2e parkeerplaats onder het binnenterrein.
- 18-holes golfbaan met alle voorzieningen op slechts enkele minuten afstand bereikbaar.
- 6 zonnepalen op het dak.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
136 m²
kavelgrootte
78 m²
Inhoud
589 m³
Status
verkocht
Vraagprijs
€ 395.000,-

Bieden op deze woning is niet meer mogelijk.

Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op