37+

Guido Gezellelaan 39

5216 TD 's-Hertogenbosch

OPKNAPPER

De Guido Gezellelaan is gelegen in de Gestelse Buurt, naast het gewilde stadsdeel ’s-Hertogenbosch-Zuid. Niet voor niets één van de meest gewilde stadsdelen van ’s-Hertogenbosch, de ligging is ideaal! Allereerst is er het centrum van onze Bourgondische Brabantse hoofdstad, deze is namelijk op loop-/fietsafstand gelegen. Winkels, cultuur en historie en vele gezellige restaurants en cafeetjes ontbreken niet.

Wat dacht je van de Zuiderplas, ideaal voor de watersportliefhebber. Zwemmen, surfen en zeilen behoren allen tot de mogelijkheden. Maar ook een wandeling in Het Bossche Broek of het nabij gelegen Zuiderpark, behoort tot de opties op Zuid.

Het kantorenpark Pettelaarpark met het provinciehuis en de Kamer van Koophandel zijn op loopafstand gelegen. Voor je dagelijkse boodschappen kan je terecht bij de winkels op enkele minuten lopen. Mocht je de auto toch een keer willen gebruiken: binnen 2 minuten rijd je op de A2. Kortom, makkelijk wonen op een geliefde locatie.

Je betreedt de woning in de hal, hier bevindt zich naast het toilet ook de meterkast en de trapopgang. Via de hal komen we in de woonkamer. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De achtertuin is bereikbaar via de openslaande deuren in de woonkamer of loopdeur in de keuken. In de keukenruimte vind je een eenvoudig keukenblok.

Op de eerste verdieping grenzen aan de overloop 4 ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is eenvoudig en voorzien van een douche en wastafel.

Vanaf de overloop is de zolder is bereikbaar middels vlizotrap. De zolder is enkel te gebruiken als bergzolder. Hier vind je tevens de CV combi ketel. Het dak is geïsoleerd.

Kortweg een comfortabele, gezellige en riante eengezinswoning.

Bijzonderheden:
- Er is een bouwkundig rapport aanwezig.
- Het perceel betreft een gedeeltelijk perceel. De opgegeven perceel grootte is indicatief. Het perceel dient nog ingemeten te worden. Kosten van deze inmeting zijn voor rekening van de koper.
- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de
koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Huijbregts Notarissen te 's-Hertogenbosch.

Build
Object type
Woonhuis
New / existing
Existing construction
Year of construction
1957
Roof type
Zadeldak
Surfaces and capacity
Living area
103 m²
External storage space
8 m²
Volume
442 m³