41+

Hoogveldweg 6

5221 BA 's-Hertogenbosch

Voorrang huurders bij koop BrabantWonen

Hoe werkt het?
We bieden een woning online aan voor verkoop op Funda en onze websites. Als wij een woning te koop zetten, kan iedereen (huurders en niet-huurders van een woningcorporatie) reageren. De eerste 4 weken dat de woning te koop staat worden alleen huurders van een sociale huurwoning in de gemeente uitgenodigd voor een bezichtiging. Na een bezoek aan de woning kunt u een bod uitbrengen. De huurders worden in staat gesteld eenmalig de hoogste bieding kenbaar te maken. Is het beste bod van een huurder een acceptabel bod? Dan wordt de woning verkocht aan deze huurder.
Wanneer dit niet het geval is wordt de woning open gesteld voor iedereen. Ook niet huurders worden uitgenodigd voor een bezichtiging en worden in staat gesteld eenmalig hun hoogste bieding kenbaar te maken.

Voorwaarden
Aan deze voorrangsregeling is wel een aantal voorwaarden verbonden:
1 U woont in een sociale huurwoning van een woningcorporatie in de gemeente, staat genoemd op het huurcontract, zegt de huurovereenkomst op en laat deze leeg achter.
2 U hebt geen tijdelijk huurcontract.
3 Bij de eerste bezichtigingsronde nodigen wij alleen huurders uit. De woning wordt gegund aan degene met het beste acceptabele bod.
4 U bent zelf aanwezig tijdens de bezichtiging.
5 BrabantWonen bepaalt voor welke koopwoningen de voorrangsregeling geldt.
6 De voorrangsregeling geldt alleen als deze in de aanbiedingstekst vermeld wordt.
7 U kunt niet meedoen aan de regeling als er overlastklachten of vermoedens van onderhuur voor uw huidige woning zijn.
8 Bij de ondertekening van de voorlopige koopovereenkomst tekent u een verklaring dat u afstand doet van uw huurcontact.
9 U gaat zelf in de koopwoning wonen.
10 U mag de koopwoning de eerste 6 maanden niet verkopen aan een derde partij.
11 BrabantWonen behoudt het recht van gunning.
12 Alle overige voorwaarden voor de koop van een woning zijn van toepassing.

Opknapper.

Twee onder een kapwoning op een ruim perceel van ca. 327 m2.
Deze woning is gelegen in Engelen (gemeente 's-Hertogenbosch) in een rustige woonomgeving. Engelen beschikt over basisscholen, kinderdagverblijf, een supermarkt (Plus supermarkt 'om de hoek'), sportvelden enz. En wat dacht u van de golfbaan BurgGolf bij Haverleij?
Wonen in Engelen is wonen met de grote voordelen van een dorp midden in de natuur, terwijl de stad 's-Hertogenbosch op een steenworp afstand is gelegen.
Het bruisende stadscentrum met zijn gezellige terrasjes en cafeetjes is dan ook snel en gemakkelijk bereikbaar.
Engelen is snel en goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer (busverbindingen) als met de auto. De op- en afrit van de autosnelweg A-59 is nabij gelegen.

U betreedt de woning middels de hal. Via een deur komt u in de ruime woonkamer. De verdiepingsvloer in de woonkamer is van hout.
De deels onder de woonkamer gelegen kelder is via een deur te bereiken. De afsluitbare keuken betreedt u via de woonkamer. De keuken is eenvoudig en is niet voorzien van inbouwapparatuur. Aan de keuken grenst de badkamer. De badkamer is eenvoudig afgewerkt. U vindt hier een douche, ligbad en wastafel.

Via de woonkamer komt u in de bijkeuken. Hier vindt u de CV combi ketel uit 2019, toilet en aansluiting voor de wasmachine. Via deze ruimte is tevens de tuin te bereiken.

Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers. De verdiepingsvloer zijn van hout. Boven de eerste verdieping is een zolderverdieping welke te gebruiken is als bergzolder.

De tuin is heerlijk ruim. Deze woning heeft een voortuin, zijtuin en achtertuin. Achter op het perceel staan nog 2 bijgebouwen. Hier moet u niet teveel van voorstellen. Deze bijgebouwen zijn in matige staat.

Bijzonderheden:
- Er is een bouwkundig rapport aanwezig.
- Energielabel C.
- Koper dient rekening te houden met opknap- en renovatiewerkzaamheden.
- De opgegeven perceelgrootte is slechts een indicatie. Het perceel dient nog ingemeten te worden. Kosten van deze inmeting zijn voor rekening van de koper.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende NVM-clausules opgenomen worden: asbestclausule, ouderdomsclausule en uitsluitingsclausule.
- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Huijbregts Notarissen te 's-Hertogenbosch

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1947
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
93 m²
kavelgrootte
327 m²
Externe bergruimte
61 m²
Inhoud
375 m³
Status
verkocht
Vraagprijs
€ 365.000,-

Bieden op deze woning is niet meer mogelijk.

Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op