41+

Jacob van Ruysdaelstraat 55

5212 ER 's-Hertogenbosch

Nabij de bruisende binnenstad van 's-Hertogenbosch gelegen maisonnette met bijzonder diepe tuin en eigen berging in het souterrain.

Het appartement is gelegen in de wijk de Vliert, nabij diverse uitvalswegen, Prins Hendrikpark, recreatieplas De IJzeren Vrouw, Centraal Station en Station Oost en diverse andere voorzieningen.

Indeling.
Begane grond: centrale entree met intercom en brievenbussen. Vanuit deze ruimte zijn middels een trapopgang de verdiepingen bereikbaar.

Begane grond: Ruime hal met meterkast, separate toiletruimte en toegang tot de ruime, lichte woonkamer. De eetkamer staat in open verbinding met de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de zeer ruime slaapkamer met inbouwkast, gelegen aan de achterzijde van de woning. Voorheen waren dit 2 slaapkamers. In het verleden zijn deze slaapkamers samengevoegd tot 1 slaapkamer.

Verder is er een dichte keuken met een eenvoudig wandmeubel en aansluitend is er een badkamer, voorzien van een douche en wastafel. Vanuit de keuken is er toegang tot het sfeervolle bordes met bergkast. In deze berging hangt de CV combi ketel (1998). Vanaf het bordes bereikt men middels een kleine trap de fantastisch diepe achtertuin op het oosten. Tenslotte bevindt zich in de hal een vaste trap, welke toegang geeft tot het souterrain.

Souterrain:
Via een tussenportaal zijn de ruime 3e slaapkamer en 4e slaapkamer toegankelijk. In 1 van de slaapkamers is de aansluiting voor de wasmachine aanwezig.

Dit ruime vierkamerappartement biedt vele verbouw- en indelingsmogelijkheden en is in combinatie met de diepe tuin een uniek object. De korte afstand ten opzichte van de Bossche binnenstad en de IJzeren Vrouw, alsmede de uitstekende bereikbaarheid naar de stations én de uitvalswegen maken deze maisonnette extra interessant.

Algemeen:
- Fantastische ligging nabij centrum, park en station;
- Verrassend ruime tuin, bereikbaar middels achterom;
- Betonnen verdiepingsvloeren;
- Remeha CV combi ketel;
- Maandelijkse VvE bijdrage € 133,-;
- Type maisonnette, appartement verdeeld over 2 verdiepingen.

Build
Object type
Appartement
New / existing
Existing construction
Year of construction
1952
Roof type
Plat dak
Surfaces and capacity
Living area
98 m²
External storage space
9 m²
Volume
398 m³
Status
Available
Asking price
€ 350.000,-
Info