18+

Kogelbloemstraat 52

5212 XM 's-Hertogenbosch

Voorrang voor huurders van een woning van een woningcorporatie

Hoe werkt het?
We bieden een woning online aan voor verkoop op Funda en onze websites. Als wij een woning te koop zetten, kan iedereen (huurders en niet-huurders van een woningcorporatie in ‘s-Hertogenbosch) reageren. De eerste 2 weken dat de woning te koop staat worden alleen huurders van een sociale huurwoning in ‘s-Hertogenbosch uitgenodigd voor een bezichtiging. Na een bezoek aan de woning kunt u een bod uitbrengen. De huurders worden in staat gesteld eenmalig de hoogste bieding kenbaar te maken. Is het beste bod van een huurder een acceptabel bod? Dan wordt de woning verkocht aan deze huurder.
Wanneer dit niet het geval is wordt de woning open gesteld voor iedereen. Ook niet huurders worden uitgenodigd voor een bezichtiging en worden in staat gesteld eenmalig hun hoogste bieding kenbaar te maken.

Voorwaarden
Aan deze voorrangsregeling is wel een aantal voorwaarden verbonden:
1 U woont in een sociale huurwoning in ’s-Hertogenbosch van een woning coöperatie, staat genoemd op het huurcontract, zegt de huurovereenkomst op en laat deze leeg achter.
2 U hebt geen tijdelijk huurcontract.
3 Bij de eerste bezichtigingsronde nodigen wij alleen huurders uit. De woning wordt gegund aan degene met het beste acceptabele bod.
4 U bent zelf aanwezig tijdens de bezichtiging.
5 BrabantWonen bepaalt voor welke koopwoningen de voorrangsregeling geldt.
6 De voorrangsregeling geldt alleen als deze in de aanbiedingstekst vermeld wordt.
7 U kunt niet meedoen aan de regeling als er overlastklachten of vermoedens van onderhuur voor uw huidige woning zijn.
8 Bij de ondertekening van de voorlopige koopovereenkomst tekent u een verklaring dat u afstand doet van uw huurcontact.
9 U gaat zelf in de koopwoning wonen.
10 U mag de koopwoning de eerste 6 maanden niet verkopen aan een derde partij.
11 BrabantWonen behoudt het recht van gunning.
12 Alle overige voorwaarden voor de koop van een woning zijn van toepassing

OPKNAPPER

De Kogelbloemstraat is gelegen in de Orthenpoort. Het NS-station, een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en, voor de sportliefhebbers, Het Sportiom vinden we op nog geen 5 minuten fietsafstand. De binnenstad van de Brabantse hoofdstad ligt op 5 minuten fietsafstand en is dus ook erg dichtbij, hier vindt u alle faciliteiten waar 's-Hertogenbosch zo om bekend staat. Van de terrasjes op de parade tot een breed scala aan winkels. En dan niet te vergeten de culturele bezienswaardigheden zoals onder andere de Sint-Jan.
Kortom, de ligging en uiteraard de fraaie woning zelf zijn zeer de moeite waard!

Omschrijving woning

U betreedt de woning middels de hal. In de hal is de meterkast, trapopgang gesitueerd. De meterkast (2011) is voorzien van 4 groepen en 2 aardlekschakelaars

Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken. De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in hout. De kozijnen (2011) zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbele beglazing. Aan de achterzijde van de woning treft u een aanbouw met tegelvloer.

De open keuken is eenvoudig afgewerkt.

Middels de trapopgang in de hal is de eerste verdieping te bereiken. U vindt hier 4 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Recentelijk (in 2011) zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
- Vernieuwen houten kozijnen en voorzien van dubbel glas;
- Renoveren schoorsteen;
- Nieuw voegwerk buitengevels;
- Vernieuwen groepenkast elektra;
- Dakisolatie

De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Huijbregts Notarissen te 's-Hertogenbosch.

De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1947
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
90 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
375 m²
Status
verkocht
Vraagprijs
€ 225.000,-
download brochure
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact met ons op