30+

Margarethalaan 6

5231 XL 's-Hertogenbosch

OPKNAPPER. HEERLIJK GELEGEN IN RECENT NIEUW GEBOUWDE WIJK

Je komt te wonen in een fijne, rustgevende wijk welke recentelijk opnieuw is opgebouwd. Er zijn diverse voorzieningen nabij, waaronder een grote speeltuin, scholen, een sportclub en verschillende winkels. Voor meer voorzieningen stap je op de fiets en ben je binnen een mum van tijd in de binnenstad! Voor een stevige wandeling liggen de Ertveldplas en het Prins Hendrikpark om de hoek. Ten slotte woont de forens hier ook gunstig; er is een goede verbinding met de snelweg.

Deze woning is een unieke kans! De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 112 m2 en een inhoud van 395 m3. Perceeloppervlakte is 124 m2.

De woning is gebouwd in 1957. Parkeergelegenheid vindt u voldoende aan de voorzijde en in de directe omgeving van de woning.

De indeling is als volgt:
Achter de voordeur komen we allereerst in de hal waar we de toiletruimte en meterkast aantreffen. Middels de trapopgang is de bovengelegen verdieping te bereiken.

Aansluitend aan de hal is de ruime woonkamer gelegen.
In de woonkamer is een open haard aanwezig. De werking van de open haard is onbekend. De afvoerkanalen zijn niet geïnspecteerd. Waarschijnlijk is de open haard al lange tijd niet gebruikt. Indien koper de open haard weer wil gaan gebruiken zal deze grondig geïnspecteerd dienen te worden door een specialist.

In de gesloten keuken vindt u een eenvoudig keukenblok. Middels een deur in de keuken is de achtertuin te bereiken. De zeer ruime berging biedt u de ruimte voor het stallen van uw fiets en eventuele opbergmogelijkheden. In de berging staat de CV ketel (1994). De warmwater voorziening gaat middels de gasgeiser. Tevens is de woning via een achterom te bereiken.

Op de eerste verdieping komen we allereerst op de overloop vanwaar we de toegang hebben tot 3 slaapkamers. De badkamer is eenvoudig afgewerkt. U vindt hier een douche en wastafel.

Middels een vaste trap is de volwaardige zolderverdieping te bereiken. Op deze verdieping vindt u een ruime 4e slaapkamer.

Er is een bouwkundig keuringsrapport aanwezig.

De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Huijbregts Notarissen te 's-Hertogenbosch.

De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
112 m²
Externe bergruimte
41 m²
Inhoud
395 m³
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 319.000,-
download brochure
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op