20+

Onderwijsboulevard 532

5223 DN 's-Hertogenbosch

TWEE-KAMERAPPARTEMENT MET RUIM BALKON EN EIGEN PARKEERPLAATS

Dit appartementencomplex is genaamd “PRINSENHOF”. Het prachtig gevormde appartementencomplex heeft een heldere en frisse uitstraling. Het appartementencomplex is onderdeel van het Paleiskwartier. Deze nieuwbouwwijk kenmerkt zich door zijn moderne vormgeving. Ieder appartementencomplex beschikt over een geheel eigen vormgeving met binnentuin. Het Paleiskwartier is ontworpen als gemengd woon- en werkgebied: men vindt er diverse appartementencomplexen, hogere onderwijsinstellingen, het Paleis van Justitie, advocatenkantoren, bedrijven, banken, cafés, restaurants, fitnesscentra, winkels en een modern stadspark. Het Paleiskwartier is bovendien op loopafstand van het centraal station van ’s-Hertogenbosch en de historische Bossche binnenstad. Eveneens op loopafstand zijn er prachtige natuurgebieden zoals de Gemert, de Moerputten en het Bossche Broek. En bovendien, zit u vlakbij de aansluiting van de snelwegen A59 en A2.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het complex, een vijf verdiepingen tellend hoogwaardig afgewerkt appartementencomplex dat in 2006 gebouwd is en voldoet aan alle hedendaagse wensen en wooneisen. In het Paleiskwartier wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde koude- en warmteopslag t.b.v. de verwarming en warmwatervoorziening. Het Paleiskwartier is hiermee een voorbeeld op het gebied van duurzaam energiegebruik.

We komen het appartementencomplex binnen via het gezamenlijke entree. Hier bevindt zich het bellentableau met een videofooninstallatie en de brievenbussen. Vanuit deze centrale hal hebben we toegang tot het trappenhuis en de liften. Vanuit hier kunnen we de kelder bereiken alwaar zich een berging bevinden.

Het appartement aan de Onderwijsboulevard 532 is gesitueerd op de tweede verdieping. Het appartementencomplex is opgeleverd in 2006.

Het appartement betreft een zeer goed en modern afgewerkt 2-kamerappartement. De totale woonoppervlakte bedraagt circa 59 m2 en een balkon van circa 7 m2.

Achter de voordeur komen we allereerst in de hal met toilet met fonteintje en een berging. Aan het einde van de hal is de woonkamer gelegen. Vanuit de woonkamer kunnen we het balkon bereiken.

De open keuken beschikt over een elektrische kookplaat en afzuigkap. Er is geen gas aanwezig binnen dit complex.

De badkamer is uitgerust met douche en wastafel. Het geheel is afgewerkt in een lichte kleurstelling. Separate berging met de aansluitingen ten behoeve van de was- en drogeraansluitingen en de wisselaar voor de WKO en de mechanische afzuiging.

De genoemde prijs is inclusief parkeerplaats.

De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Achten van Gent Notarissen te Maastricht.

Build
Object type
Appartement
New / existing
Existing construction
Year of construction
2006
Roof type
Plat dak
Surfaces and capacity
Living area
59 m²
External storage space
4 m²
Volume
218 m³