22+

Onderwijsboulevard 586

5223 DN 's-Hertogenbosch

TWEE-KAMERAPPARTEMENT MET EIGEN PARKEERPLAATS

Dit appartementencomplex is genaamd “PRINSENHOF”. Het prachtig gevormde appartementencomplex heeft een heldere en frisse uitstraling. Het appartementencomplex is onderdeel van het Paleiskwartier. Deze nieuwbouwwijk kenmerkt zich door zijn moderne vormgeving. Ieder appartementencomplex beschikt over een geheel eigen vormgeving met binnentuin. Het Paleiskwartier is ontworpen als gemengd woon- en werkgebied: men vindt er diverse appartementencomplexen, hogere onderwijsinstellingen, het Paleis van Justitie, advocatenkantoren, bedrijven, banken, cafés, restaurants, fitnesscentra, winkels en een modern stadspark. Het Paleiskwartier is bovendien op loopafstand van het centraal station van ’s-Hertogenbosch en de historische Bossche binnenstad. Eveneens op loopafstand zijn er prachtige natuurgebieden zoals de Gemert, de Moerputten en het Bossche Broek. En bovendien, zit u vlakbij de aansluiting van de snelwegen A59 en A2.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het complex, een vijf verdiepingen tellend hoogwaardig afgewerkt appartementencomplex dat in 2006 gebouwd is en voldoet aan alle hedendaagse wensen en wooneisen. In het Paleiskwartier wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde koude- en warmteopslag t.b.v. de verwarming en warmwatervoorziening. Het Paleiskwartier is hiermee een voorbeeld op het gebied van duurzaam energiegebruik.
We komen het appartementencomplex binnen via het gezamenlijke entree. Hier bevindt zich het bellentableau met een videofooninstallatie en de brievenbussen. Vanuit deze centrale hal hebben we toegang tot het trappenhuis en de liften. Vanuit hier kunnen we de kelder bereiken alwaar zich een berging bevindt.

Het appartement aan de Onderwijsboulevard 586 is gesitueerd op de eerste verdieping. Het appartement heeft een totaal oppervlak van 59 m2. De maandelijkse VvE bijdrage, bedraagt ca. € 156,01.

Wat meteen opvalt wanneer we over de galerij lopen, is de fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin. Als eigenaar kunt u hier heerlijk vertoeven.

We komen het appartement binnen in de ruime hal. Hier bevindt zich de videofooninstallatie. De hal biedt toegang tot de slaapkamer, de badkamer, het toilet en de woonkamer.

Vanuit de woonkamer is de open keuken en het balkon bereikbaar.

De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat met een afzuigkap.

De slaapkamer is ruim.

De badkamer is via de hal te bereiken. De badkamer is voorzien van een lichte kleuropstelling. In de badkamer vindt u een wastafel en een douche.

Het toilet is deels betegeld, voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. Het toilet is in dezelfde stijl afgewerkt als de badkamer.

De parkeerplaats en berging in de ondergelegen parkeerkelder zijn inbegrepen in de prijs. De parkeerkelder is enkel toegankelijk voor bewoners en is afgesloten middels een hek.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Inhoud
195 m³
Status
verkocht
Vraagprijs
€ 275.000,-

Bieden op deze woning is niet meer mogelijk.

Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op