27+

Onderwijsboulevard 612

5223 DN 's-Hertogenbosch

DRIE-KAMERAPPARTEMENT MET EIGEN PARKEERPLAATS

Dit appartementencomplex is genaamd “PRINSENHOF”. Het prachtig gevormde appartementencomplex heeft een heldere en frisse uitstraling. Het appartementencomplex is onderdeel van het Paleiskwartier. Deze nieuwbouwwijk kenmerkt zich door zijn moderne vormgeving. Ieder appartementencomplex beschikt over een geheel eigen vormgeving met binnentuin. Het Paleiskwartier is ontworpen als gemengd woon- en werkgebied: men vindt er diverse appartementencomplexen, hogere onderwijsinstellingen, het Paleis van Justitie, advocatenkantoren, bedrijven, banken, cafés, restaurants, fitnesscentra, winkels, bioscoop Kinepolis, Happy Italy, Jumbo city en een modern stadspark. Het Paleiskwartier is bovendien op loopafstand van het centraal station van ’s-Hertogenbosch en de historische Bossche binnenstad. Eveneens op loopafstand zijn er prachtige natuurgebieden zoals de Gemert, de Moerputten en het Bossche Broek. En bovendien, zit u vlakbij de aansluiting van de snelwegen A59 en A2.

Het appartement is gelegen op de 2e verdieping van het complex, een vijf verdiepingen tellend hoogwaardig afgewerkt appartementencomplex dat in 2006 gebouwd is en voldoet aan alle hedendaagse wensen en wooneisen. In het Paleiskwartier wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde koude- en warmteopslag t.b.v. de verwarming en warmwatervoorziening. Het Paleiskwartier is hiermee een voorbeeld op het gebied van duurzaam energiegebruik.
We komen het appartementencomplex binnen via het gezamenlijke entree. Hier bevindt zich het bellentableau met een videofooninstallatie en de brievenbussen. Vanuit deze centrale hal hebben we toegang tot het trappenhuis en de liften. Vanuit hier kunnen we de kelder bereiken alwaar zich een berging bevindt.

Het appartement aan de Onderwijsboulevard 612 is gesitueerd op de 2e verdieping. Het appartementencomplex is opgeleverd in 2006.

Wat meteen opvalt wanneer we over de galerij lopen, is de fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin. Als eigenaar kunt u hier heerlijk vertoeven.

We komen het appartement binnen in de ruime hal. Hier bevindt zich de videofooninstallatie. De hal biedt toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer, het toilet en de woonkamer.

Vanuit de woonkamer is de open keuken en de loggia bereikbaar. In de loggia, gelegen op het Westen, kunt u heerlijk vertoeven, er is ruimte genoeg voor vier personen. Vooral in de avonduren is het hier heerlijk vertoeven in de avondzon. De grote raampartijen zorgen voor een zeer goede lichtinval.

De keuken is in een rechte wandopstelling geplaatst en voorzien van een elektrische kookplaat met een afzuigkap.

De 2 slaapkamers zijn beide ruim.

De badkamer is ook via de hal te bereiken. De badkamer is voorzien van een lichte kleuropstelling. In de badkamer vindt u een wastafel en een douche.

Het toilet is via de hal te bereiken. Het toilet is deels betegeld, voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. Het toilet is in dezelfde stijl afgewerkt als de badkamer.

De parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder is inbegrepen in de prijs

De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Achten van Gent Notarissen te Maastricht.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Inhoud
295 m³
Status
verkocht
Vraagprijs
€ 375.000,-

Bieden op deze woning is niet meer mogelijk.

Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op