27+

Onderwijsboulevard 634

5223 DN 's-Hertogenbosch

DRIE-KAMERAPPARTEMENT MET EIGEN PARKEERPLAATS

Dit appartementencomplex is genaamd “PRINSENHOF”. Het prachtig gevormde appartementencomplex heeft een heldere en frisse uitstraling. Het appartementencomplex is onderdeel van het Paleiskwartier. Deze nieuwbouwwijk kenmerkt zich door zijn moderne vormgeving. Ieder appartementencomplex beschikt over een geheel eigen vormgeving met binnentuin. Het Paleiskwartier is ontworpen als gemengd woon- en werkgebied: men vindt er diverse appartementencomplexen, hogere onderwijsinstellingen, het Paleis van Justitie, advocatenkantoren, bedrijven, banken, cafés, restaurants, fitnesscentra, winkels, bioscoop Kinepolis, Happy Italy, Jumbo city en een modern stadspark. Het Paleiskwartier is bovendien op loopafstand van het centraal station van ’s-Hertogenbosch en de historische Bossche binnenstad. Eveneens op loopafstand zijn er prachtige natuurgebieden zoals de Gemert, de Moerputten en het Bossche Broek. En bovendien, zit u vlakbij de aansluiting van de snelwegen A59 en A2.

Het appartement is gelegen op de 4e, en bovenste, verdieping van het complex. In het Paleiskwartier wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde koude- en warmteopslag t.b.v. de verwarming en warmwatervoorziening. Het Paleiskwartier is hiermee een voorbeeld op het gebied van duurzaam energiegebruik.
We komen het appartementencomplex binnen via het gezamenlijke entree. Hier bevindt zich het bellentableau met een videofooninstallatie en de brievenbussen. Vanuit deze centrale hal hebben we toegang tot het trappenhuis en de liften. Vanuit hier kunnen we de kelder bereiken alwaar zich een berging bevindt.

Het appartement aan de Onderwijsboulevard 634 is gesitueerd op de 4e verdieping. Het appartementencomplex is opgeleverd in 2006.

Wat meteen opvalt wanneer we over de galerij lopen, is de fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin. Als eigenaar kunt u hier heerlijk vertoeven.

We komen het appartement binnen in de ruime hal. Hier bevindt zich de videofooninstallatie. De hal biedt toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer, het toilet en de woonkamer.

Vanuit de woonkamer is de open keuken en de heerlijke buitenruimte bereikbaar. Aan beide zijde van de woonkamer kan je heerlijk buiten zitten. Aan de ene kant kijk je uit over de binnentuin. Aan de andere kant kijk je uit over het prachtige Paleiskwartier. De grote raampartijen zorgen voor een zeer goede lichtinval.

De keuken is in een rechte wandopstelling geplaatst en voorzien van een elektrische kookplaat, koelkast, vaatwasser en een afzuigkap.

De 2 slaapkamers zijn beide ruim.

De badkamer is ook via de hal te bereiken. De badkamer is voorzien van een lichte kleuropstelling. In de badkamer vindt u een wastafel en een ligbad.

Het toilet is via de hal te bereiken. Het toilet is deels betegeld, voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. Het toilet is in dezelfde stijl afgewerkt als de badkamer.

De parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder is inbegrepen in de prijs

De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Wyck Notarissen te Maastricht.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
101 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
376 m³
Status
verkocht
Vraagprijs
€ 439.000,-

Bieden op deze woning is niet meer mogelijk.

Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op