36+

Statenlaan 263

5223 LG 's-Hertogenbosch

RUIM APPARTEMENT, MET RUIM BALKON (12 M2), GELEGEN OP DE BOVENSTE VERDIEPING!!

Het appartement is gelegen op de vierde verdieping van het complex ‘Markiezenhof', een vijf verdiepingen tellend hoogwaardig afgewerkt appartementencomplex dat in 2007 gebouwd is en voldoet aan alle hedendaagse wensen en wooneisen. In het Paleiskwartier wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde koude- en warmteopslag t.b.v. de verwarming en warmwatervoorziening. Het Paleiskwartier is hiermee een voorbeeld op het gebied van duurzaam energiegebruik.

Het appartement betreft een zeer goed en modern afgewerkt 3-kamerappartement. De totale woonoppervlakte bedraagt circa 79 m2 en een balkon van circa 12 m2 gelegen op het Noorden.

Op de begane grond treffen we het gezamenlijke bellentableau en de brievenbussen aan. De centrale hal is royaal en middels de lift zijn de verdiepingen te bereiken.

Achter de voordeur komen we allereerst in de hal met meterkast, toilet met fonteintje en berging. Aan het einde van de hal is de woonkamer gelegen. Heerlijk veel daglicht komt de woonkamer binnen, door de grote ramen over de volledige breedte van het appartement. Vanuit de woonkamer kunnen we het ruime balkon bereiken. Vanaf het balkon heeft een een mooi uitzicht over het water, de armada's en de Onderwijsboulevard.

De open keuken beschikt over een kookplaat, vaatwasser, losse koelkast en een afzuigkap. De losse koel- vries combinatie is onderdeel van de keuken en blijft bij het huis.

In december 2021 is de prachtige nieuwe badkamer geplaatst. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ruime inloopdouche en extra breed wastafelmeubel.

De 2 slaapkamers zijn bereikbaar via de hal.

In het appartement bevindt zich ook nog een aparte bergruimte met de wisselaar voor de WKO en de mechanische afzuiging. Tevens vindt u een ruimte met de aansluiting voor wasmachine en droger

Kortom: Een prachtig appartement op een toplocatie! Kom eens vrijblijvend kijken en ervaar het zelf!

De genoemde prijs is inclusief parkeerplaats.

Build
Object type
Appartement
New / existing
Existing construction
Year of construction
2006
Roof type
Plat dak
Surfaces and capacity
Living area
79 m²
External storage space
3 m²
Volume
260 m³
Status
sold
Asking price
€ 360.000,-

Bieden op deze woning is niet meer mogelijk.

Info
download brochure