39+

Statenlaan 277

5223 LG 's-Hertogenbosch

3 KAMER APPARTEMENT GELEGEN OP BOVENSTE (5E) VERDIEPING MET EIGEN PARKEERPLAATS IN ONDERGELEGEN PARKEERKELDER!

Dit appartementencomplex is genaamd “Markiezenhof”. Het prachtig gevormde appartementencomplex heeft een heldere en frisse uitstraling. Het appartementencomplex is onderdeel van het Paleiskwartier. Deze nieuwbouwwijk kenmerkt zich door zijn moderne vormgeving. Ieder appartementencomplex beschikt over een geheel eigen vormgeving met binnentuin. Het Paleiskwartier is ontworpen als gemengd woon- en werkgebied: men vindt er diverse appartementencomplexen, hogere onderwijsinstellingen, het Paleis van Justitie, advocatenkantoren, bedrijven, banken, cafés, restaurants, fitnesscentra, winkels en een modern stadspark. Het Paleiskwartier is bovendien op loopafstand van het centraal station van ’s-Hertogenbosch en de historische Bossche binnenstad. Eveneens op loopafstand zijn er prachtige natuurgebieden zoals de Gemert, de Moerputten en het Bossche Broek. En bovendien, zit u vlakbij de aansluiting van de snelwegen A59 en A2.

Omschrijving
Het appartement is gelegen op de vijfde verdieping van het complex ‘Markiezenhof', een vijf verdiepingen tellend hoogwaardig afgewerkt appartementencomplex dat in 2006 gebouwd is en voldoet aan alle hedendaagse wensen en wooneisen. In het Paleiskwartier wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde koude- en warmteopslag t.b.v. de verwarming en warmwatervoorziening. Het Paleiskwartier is hiermee een voorbeeld op het gebied van duurzaam energiegebruik.

Statenlaan 277 betreft een 3-kamer appartement met balkon van 7 m2, een eigen parkeerplaats en een praktische berging in de kelder. Het appartement heeft een oppervlakte van 84 m2.

Achter de voordeur komen we allereerst in de hal met meterkast. Via de hal zijn de diverse vertrekken te bereiken.

Aan het einde van de hal is de woonkamer gelegen. In de hal bevindt zich ook nog een aparte bergruimte met de wisselaar voor de WKO en de mechanische afzuiging. Vanuit de woonkamer is middels openslaande deuren het balkon te bereiken.

De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is eenvoudig afgewerkt.

Via de deur in de woonkamer komen we in de gang terecht. Vanuit hier bereiken we de toiletruimte voorzien van een vrij hangend toilet met fonteintje, twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een douche en een wastafel. Tevens is er een aparte ruimte voor wasmachine en droger.

Kortom: Een prachtig appartement op een toplocatie! Kom eens vrijblijvend kijken en ervaar het zelf!

De genoemde prijs is inclusief parkeerplaats.

De woning is onderdeel van een uitpondingsproject. De notariskeuze van de levering is voorbehouden aan de verkoper en vormt een wezenlijk onderdeel van de overeenkomst. De leveringsakte zal passeren bij Achten van Gent Notarissen te Maastricht.

Build
Object type
Appartement
New / existing
Existing construction
Year of construction
2006
Roof type
Plat dak
Surfaces and capacity
Living area
84 m²
External storage space
3 m²
Volume
278 m³