37+

Trompet 66

5231 DK 's-Hertogenbosch

Voorrang huurders bij koop BrabantWonen

Hoe werkt het?
We bieden een woning online aan voor verkoop op Funda en onze websites. Als wij een woning te koop zetten, kan iedereen (huurders en niet-huurders van een woningcorporatie) reageren. De eerste 4 weken dat de woning te koop staat worden alleen huurders van een sociale huurwoning in de gemeente uitgenodigd voor een bezichtiging. Na een bezoek aan de woning kunt u een bod uitbrengen. De huurders worden in staat gesteld eenmalig de hoogste bieding kenbaar te maken. Is het beste bod van een huurder een acceptabel bod? Dan wordt de woning verkocht aan deze huurder.
Wanneer dit niet het geval is wordt de woning open gesteld voor iedereen. Ook niet huurders worden uitgenodigd voor een bezichtiging en worden in staat gesteld eenmalig hun hoogste bieding kenbaar te maken.

Voorwaarden
Aan deze voorrangsregeling is wel een aantal voorwaarden verbonden:
1 U woont in een sociale huurwoning van een woningcorporatie in de gemeente, staat genoemd op het huurcontract, zegt de huurovereenkomst op en laat deze leeg achter.
2 U hebt geen tijdelijk huurcontract.
3 Bij de eerste bezichtigingsronde nodigen wij alleen huurders uit. De woning wordt gegund aan degene met het beste acceptabele bod.
4 U bent zelf aanwezig tijdens de bezichtiging.
5 BrabantWonen bepaalt voor welke koopwoningen de voorrangsregeling geldt.
6 De voorrangsregeling geldt alleen als deze in de aanbiedingstekst vermeld wordt.
7 U kunt niet meedoen aan de regeling als er overlastklachten of vermoedens van onderhuur voor uw huidige woning zijn.
8 Bij de ondertekening van de voorlopige koopovereenkomst tekent u een verklaring dat u afstand doet van uw huurcontact.
9 U gaat zelf in de koopwoning wonen.
10 U mag de koopwoning de eerste 6 maanden niet verkopen aan een derde partij.
11 BrabantWonen behoudt het recht van gunning.
12 Alle overige voorwaarden voor de koop van een woning zijn van toepassing.

Opknapper.

Deze woning is gelegen in 's-Hertogenbosch-Noord en ligt zeer centraal ten opzichte van alle voorzieningen. De wijk "De Hambaken" kan gekenmerkt worden als een knusse en kindvriendelijke omgeving. Winkelcentrum de "Rompertpassage" en de "Hambaken" bevinden zich op fietsafstand, hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen.

Voor een dagje winkelen kunt u natuurlijk terecht in de gezellige Bourgondische binnenstad van 's-Hertogenbosch, welke op 10 fietsminuten afstand ligt. Van culturele bezienswaardigheden tot gezellige terrasjes en restaurants, een scala aan winkels, u treft het er allemaal. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het openbaar vervoer.

Scholen, openbare bibliotheek, Sportpark de Hambaken en natuurgebied "De Heinis": u vindt het er allemaal binnen 10 minuten loopafstand. Ook de uitvalswegen, A2 en A59 zijn goed bereikbaar.

Omschrijving woning

De woning heeft een woonoppervlakte van circa 120 m2 en een inhoud van 426 m3.

De woning is gebouwd in 1971. Parkeergelegenheid vindt u voldoende aan de voorzijde en in de directe omgeving van de woning.

De indeling van de woning is als volgt:
We betreden de woning via de hal. Hier bevindt zich tevens de meterkast. Aansluitend aan de hal is de ruime woonkamer gelegen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de open keuken. Er is een eenvoudige keuken aanwezig.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin.

Op de eerste verdieping komen we allereerst op de overloop. Van hieruit heeft u toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is eenvoudig en beschikt over een douche, toilet en wastafel.

Via een vaste trap bereiken we de tweede verdieping. Op de voorzolder vinden we de CV combi ketel.
Verder is er op deze verdieping een ruime 4e slaapkamer aanwezig.

Bijzonderheden:
- Er is een bouwkundig rapport aanwezig.
- Energielabel C
- Koper dient rekening te houden met opknap- en renovatiewerkzaamheden.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende NVM-clausules opgenomen worden: asbestclausule, ouderdomsclausule en uitsluitingsclausule.
- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Huijbregts Notarissen te 's-Hertogenbosch

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
120 m²
kavelgrootte
167 m²
Externe bergruimte
10 m²
Inhoud
426 m³
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 289.000,-
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op