24+

Tweede Hambaken 90

5231 RR 's-Hertogenbosch

Voorrang voor huurders van een woning van een woningcorporatie

Hoe werkt het?
We bieden een woning online aan voor verkoop op Funda en onze websites. Als wij een woning te koop zetten, kan iedereen (huurders en niet-huurders van een woningcorporatie in ‘s-Hertogenbosch) reageren. De eerste 2 weken dat de woning te koop staat worden alleen huurders van een sociale huurwoning in ‘s-Hertogenbosch uitgenodigd voor een bezichtiging. Na een bezoek aan de woning kunt u een bod uitbrengen. De huurders worden in staat gesteld eenmalig de hoogste bieding kenbaar te maken. Is het beste bod van een huurder een acceptabel bod? Dan wordt de woning verkocht aan deze huurder.
Wanneer dit niet het geval is wordt de woning open gesteld voor iedereen. Ook niet huurders worden uitgenodigd voor een bezichtiging en worden in staat gesteld eenmalig hun hoogste bieding kenbaar te maken.

Voorwaarden
Aan deze voorrangsregeling is wel een aantal voorwaarden verbonden:
1 U woont in een sociale huurwoning in ’s-Hertogenbosch van een woning coöperatie, staat genoemd op het huurcontract, zegt de huurovereenkomst op en laat deze leeg achter.
2 U hebt geen tijdelijk huurcontract.
3 Bij de eerste bezichtigingsronde nodigen wij alleen huurders uit. De woning wordt gegund aan degene met het beste acceptabele bod.
4 U bent zelf aanwezig tijdens de bezichtiging.
5 BrabantWonen bepaalt voor welke koopwoningen de voorrangsregeling geldt.
6 De voorrangsregeling geldt alleen als deze in de aanbiedingstekst vermeld wordt.
7 U kunt niet meedoen aan de regeling als er overlastklachten of vermoedens van onderhuur voor uw huidige woning zijn.
8 Bij de ondertekening van de voorlopige koopovereenkomst tekent u een verklaring dat u afstand doet van uw huurcontact.
9 U gaat zelf in de koopwoning wonen.
10 U mag de koopwoning de eerste 6 maanden niet verkopen aan een derde partij.
11 BrabantWonen behoudt het recht van gunning.
12 Alle overige voorwaarden voor de koop van een woning zijn van toepassing

Opknapper.

Deze woning is gelegen in 's-Hertogenbosch-Noord en ligt zeer centraal ten opzichte van alle voorzieningen. De wijk "De Hambaken" kan gekenmerkt worden als een knusse en kindvriendelijke omgeving. Winkelcentrum de "Rompertpassage" en de "Hambaken" bevinden zich op fietsafstand, hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen.

Voor een dagje winkelen kunt u natuurlijk terecht in de gezellige Bourgondische binnenstad van 's-Hertogenbosch, welke op 10 fietsminuten afstand ligt. Van culturele bezienswaardigheden tot gezellige terrasjes en restaurants, een scala aan winkels, u treft het er allemaal. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het openbaar vervoer.

Scholen, openbare bibliotheek, Sportpark de Hambaken en natuurgebied "De Heinis": u vindt het er allemaal binnen 10 minuten loopafstand. Ook de uitvalswegen, A2 en A59 zijn goed bereikbaar.

Omschrijving woning
De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 102 m2 en een inhoud van 344 m3. De woning is gelegen op een perceel van ca. 135 m2. Deze oppervlakte is slechts een indicatie. Het perceel dient nog ingemeten te worden. Kosten van deze inmeting zijn voor rekening van de koper.

De woning is gebouwd in 1973. Parkeergelegenheid vindt u voldoende aan de voorzijde en in de directe omgeving van de woning.

De indeling is als volgt:
Achter de voordeur komen we allereerst in de lichte hal. Aansluitend aan de hal is de ruime woonkamer gelegen. Wat bij binnenkomst direct opvalt is de lichtinval, middels de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde is deze zeer goed te noemen.

De keukenruimte staat in open verbinding met de woonkamer. Middels een deur in de keukenruimte is de achtertuin te bereiken. Er is een eenvoudige keuken aanwezig.

Op de eerste verdieping komen we allereerst op de overloop vanwaar we de toegang hebben tot drie ruime slaapkamers, de stook/bergruimte en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Huijbregts Notarissen te 's-Hertogenbosch.

De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
102 m²
Externe bergruimte
8 m²
Inhoud
344 m³

Meubels huren?

Huur een compleet nieuw interieur en betaal maandelijks. All inclusive service.

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 262.500,-
download brochure
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op