16+

Vierde Slagen 39

5233 VT 's-Hertogenbosch

OPKNAPPER

Deze eenvoudig afgewerkte woning is gelegen in 's-Hertogenbosch-Noord en ligt zeer centraal ten opzichte van alle voorzieningen. Dit deel van 's-Hertogenbosch kan gekenmerkt worden als een knusse en kindvriendelijke omgeving. Winkelcentrum 'De Rompertpassage' en 'De Hambaken' bevinden zich op fietsafstand. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen.

Voor een dagje winkelen kunt u natuurlijk terecht in de gezellige Bourgondische binnenstad van 's-Hertogenbosch, welke op 10 fietsminuten afstand ligt. Van culturele bezienswaardigheden tot gezellige terrasjes en restaurants, een scala aan winkels, u treft het er allemaal. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het openbaar vervoer.

Scholen, openbare bibliotheek, Sportpark de Hambaken en natuurgebied 'De Heinis': u vindt het er allemaal binnen 10 minuten loopafstand. Ook de uitvalswegen A2 en A59 zijn goed bereikbaar.

Omschrijving woning

De woning heeft een woonoppervlakte van circa 100 m2 en een inhoud van 345 m3.

De woning is gebouwd in 1970 op een perceel van ca. 154 m2. De opgegeven perceeloppervlakte is slechts een indicatie. het perceel dient nog ingemeten te worden. Kosten van deze inmeting zijn voor rekening van de koper.
Parkeergelegenheid vindt u voldoende aan de voorzijde en in de directe omgeving van de woning.

De indeling van de woning is als volgt:
We betreden de woning via de hal. Hier bevindt zich tevens de meterkast. Aansluitend aan de hal is de ruime woonkamer gelegen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de open keuken. Er is een eenvoudige keuken aanwezig.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin.

Op de eerste verdieping komen we allereerst op de overloop. Van hieruit heeft u toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is eenvoudig en beschikt over een douche en wastafel.
Tevens is op deze verdieping een inpandige berging aanwezig, hier vindt u de CV ketel.

De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Huijbregts Notarissen te 's-Hertogenbosch.

De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
100 m²
Externe bergruimte
8 m²
Inhoud
345 m³
Status
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 235.000,-
download brochure
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op