30+

Westenburgerweg 400

5213 ST 's-Hertogenbosch

Voorrang voor huurders van een woning van een woningcorporatie

Hoe werkt het?
We bieden een woning online aan voor verkoop op Funda en onze websites. Als wij een woning te koop zetten, kan iedereen (huurders en niet-huurders van een woningcorporatie in ‘s-Hertogenbosch) reageren. De eerste 2 weken dat de woning te koop staat worden alleen huurders van een sociale huurwoning in ‘s-Hertogenbosch uitgenodigd voor een bezichtiging. Na een bezoek aan de woning kunt u een bod uitbrengen. De huurders worden in staat gesteld eenmalig de hoogste bieding kenbaar te maken. Is het beste bod van een huurder een acceptabel bod? Dan wordt de woning verkocht aan deze huurder.
Wanneer dit niet het geval is wordt de woning open gesteld voor iedereen. Ook niet huurders worden uitgenodigd voor een bezichtiging en worden in staat gesteld eenmalig hun hoogste bieding kenbaar te maken.

Voorwaarden
Aan deze voorrangsregeling is wel een aantal voorwaarden verbonden:
1 U woont in een sociale huurwoning in ’s-Hertogenbosch van een woning coöperatie, staat genoemd op het huurcontract, zegt de huurovereenkomst op en laat deze leeg achter.
2 U hebt geen tijdelijk huurcontract.
3 Bij de eerste bezichtigingsronde nodigen wij alleen huurders uit. De woning wordt gegund aan degene met het beste acceptabele bod.
4 U bent zelf aanwezig tijdens de bezichtiging.
5 BrabantWonen bepaalt voor welke koopwoningen de voorrangsregeling geldt.
6 De voorrangsregeling geldt alleen als deze in de aanbiedingstekst vermeld wordt.
7 U kunt niet meedoen aan de regeling als er overlastklachten of vermoedens van onderhuur voor uw huidige woning zijn.
8 Bij de ondertekening van de voorlopige koopovereenkomst tekent u een verklaring dat u afstand doet van uw huurcontact.
9 U gaat zelf in de koopwoning wonen.
10 U mag de koopwoning de eerste 6 maanden niet verkopen aan een derde partij.
11 BrabantWonen behoudt het recht van gunning.
12 Alle overige voorwaarden voor de koop van een woning zijn van toepassing

GELEGEN OP 1E VERDIEPING OP LOOPAFSTAND VAN DE BINNENSTAD

Prachtig gelegen, op loopafstand van de binnenstad en aan het Prins Hendrikpark en de IJzeren vrouw, fantastisch, hoogwaardig afgewerkt 3-kamerappartement met een woonoppervlak van 101 m2!
Het appartement heeft de beschikking over een luxe keuken, 2 royaal bemeten slaapkamers, een privé parkeerplaats en een ruime individuele berging in de afgesloten parkeergarage. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping van het modern vormgegeven, goed onderhouden appartementencomplex De Hinthamerpoort met een gezamenlijke binnentuin. Perfect gesitueerd voor eenieder, die zeer comfortabel en compleet wil wonen op steenworp afstand van alle faciliteiten.

We komen het appartement binnen middels de hal. Via de hal bereiken we de hoofdslaapkamer, toiletruimte en meterkast. Wanneer we doorlopen richting de woonkamer vallen de plafondhoge raampartijen met 2 Franse balkons direct op. Hierdoor er sprake is van leuk weids zicht op het levendige straatbeeld en overvloedige lichtinval in het appartement. Het appartement bevindt zich namelijk aan de zuidzijde van het complex. De living staat in open verbinding met de keuken. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesladen, combi magnetron (defect) en vaatwasser. Naast de keuken bevindt zich nog een berging met wasmachine aansluiting. Al vroeg in het voorjaar kun je met de deuren open genieten van de zon.

Doorlopend vanuit de woonkamer komen we in de 2e slaapkamer. Deze slaapkamer is door de huidige bewoners in gebruik als kantoorruimte.
Via de slaapkamer is de badkamer bereikbaar welke voorzien is van een douche en wastafel.

Net als via de hal is de hoofdslaapkamer ook via de badkamer te bereiken. De hoofdslaapkamer is zo ruim dat er tevens een inloopkast gecreëerd is.

Servicekosten bedragen: € 147,23 per maand.

Kortom, een prachtig appartement, van alle gemakken voorzien. Zeker een kijkje waard!!!!!!!!

Algemeen:
- Eigendomsoverdracht dient plaats te vinden op 20-11-2021.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Huijbregts Notarissen te 's-Hertogenbosch.
- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
101 m²
Externe bergruimte
8 m²
Inhoud
329 m³

Meubels huren?

Huur een compleet nieuw interieur en betaal maandelijks. All inclusive service.

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 385.000,-
download brochure
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op