34+

Wethouder Schuurmanslaan 4-a

5231 NJ 's-Hertogenbosch

Voorrang huurders bij koop BrabantWonen

Hoe werkt het?
We bieden een woning online aan voor verkoop op Funda en onze websites. Als wij een woning te koop zetten, kan iedereen (huurders en niet-huurders van een woningcorporatie) reageren. De eerste 2 weken dat de woning te koop staat worden alleen huurders van een sociale huurwoning in de gemeente uitgenodigd voor een bezichtiging. Na een bezoek aan de woning kunt u een bod uitbrengen. De huurders worden in staat gesteld eenmalig de hoogste bieding kenbaar te maken. Is het beste bod van een huurder een acceptabel bod? Dan wordt de woning verkocht aan deze huurder.
Wanneer dit niet het geval is wordt de woning open gesteld voor iedereen. Ook niet huurders worden uitgenodigd voor een bezichtiging en worden in staat gesteld eenmalig hun hoogste bieding kenbaar te maken.

Voorwaarden
Aan deze voorrangsregeling is wel een aantal voorwaarden verbonden:
1 U woont in een sociale huurwoning van een woningcorporatie in de gemeente, staat genoemd op het huurcontract, zegt de huurovereenkomst op en laat deze leeg achter.
2 U hebt geen tijdelijk huurcontract.
3 Bij de eerste bezichtigingsronde nodigen wij alleen huurders uit. De woning wordt gegund aan degene met het beste acceptabele bod.
4 U bent zelf aanwezig tijdens de bezichtiging.
5 BrabantWonen bepaalt voor welke koopwoningen de voorrangsregeling geldt.
6 De voorrangsregeling geldt alleen als deze in de aanbiedingstekst vermeld wordt.
7 U kunt niet meedoen aan de regeling als er overlastklachten of vermoedens van onderhuur voor uw huidige woning zijn.
8 Bij de ondertekening van de voorlopige koopovereenkomst tekent u een verklaring dat u afstand doet van uw huurcontact.
9 U gaat zelf in de koopwoning wonen.
10 U mag de koopwoning de eerste 6 maanden niet verkopen aan een derde partij.
11 BrabantWonen behoudt het recht van gunning.
12 Alle overige voorwaarden voor de koop van een woning zijn van toepassing.

Koopgarantwoning!!

Een betaalbaar 3-kamerappartement zonder buitenruimte van ca. 81 m2 aan de rand van hartje 's-Hertogenbosch. Bij het appartement koop je ook direct een stallingsplaats in de halfverdiepte stallingsgarage. Dit zit inbegrepen in de prijs.

Koopgarant
Het appartement wordt aangeboden met Koopgarant. Met Koopgarant krijg je korting op de aankoopprijs van het appartement. Hierdoor heb je lagere maandlasten dan bij een normale koopwoning. Bovendien ben je er zeker van dat je de gekochte woning snel weer kunt verkopen als je wil verhuizen. BrabantWonen koopt de woning namelijk gegarandeerd van je terug. Dat lukt altijd, binnen 3 maanden.

Korting
De hoogte van de korting is gekoppeld aan het appartement en bedraagt in dit geval 10%. Door de korting profiteer je niet alleen van een lagere aankoopprijs, je hoeft ook een lager bedrag te financieren.

De genoemde koopsom is inclusief bovengenoemde korting.

Terugkoopgarantie
Op het moment dat u besluit de woning weer te verkopen, koopt BrabantWonen deze gegarandeerd van u terug. U kunt het huis niet op de vrije markt te koop aanbieden. De eventuele winst of verlies bij verkoop wordt verrekend met BrabantWonen. Bij een kortingspercentage van 10% is 20% van de waardeontwikkeling voor BrabantWonen en 80% is voor u.

Voordelen op een rijtje
- Korting op de aankoop van je appartement;
- Een terugkoopgarantie door BrabantWonen;
- Verdeeld verlies of winst bij verkoop;
- Waardestijgingen door eigen investeringen blijven uit de winstdeling.

Voor meer informatie over KoopGarant, kijk op www.opmaat.nl

Ligging:
De woning is gelegen aan de Wethouder Schuurmanslaan aan de rand van de wijk de Buitenpepers. Deze levendige wijk is gebouwd midden jaren zeventig, waarbij opvalt dat de wijk ruim is van opzet. Het vernieuwde winkelcentrum de Rompertpassage heeft uitgebreide winkelvoorzieningen. De bushalte en Station-Oost liggen in de buurt. Het bruisende stadscentrum met haar gezellige terrassen is in ca. vijf 'fietsminuten' bereikbaar.
In het nabij gelegen Prins Hendrikspark kun je goed ontspannen, lekker joggen of op een zwoele zomeravond heerlijk wegdromen aan de waterkant. Het Sportiom en andere sportaccommodaties rond het nabijgelegen stadion De Vliert bieden volop sportmogelijkheden.

Indeling
Het appartement is gelegen op de eerste woonlaag. Allereerst kom je in de hal welke toegang biedt tot alle vertrekken. Een apart toilet, de meterkast, een ruime berging met daarin de mechanische ventilatie, boiler en aansluitingen voor wasmachine en droger, de badkamer, twee ruime slaapkamers en de woonkamer.

In de badkamer tref je een ligbad. douche en wastafel aan.
De woonkamer is zeer ruim en fantastisch verlicht door de grote raampartijen. De open keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur. De vriezer werkt niet naar behoren. Dit appartement heeft geen buitenruimte.

Het appartement beschikt over een parkeerplaats en berging in het souterrain.

Maandelijkse kosten VvE:
- ca. € 89,27 servicekosten
- ca. € 50,- voorschot stookkosten

De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.

De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Huijbregts Notarissen te 's-Hertogenbosch.

Kortom zeker een kijkje waard!!!!!!

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Inhoud
267 m³
Status
verkocht
Vraagprijs
€ 279.000,-
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op