28+

Zesde Buitenpepers 78

5231 GW 's-Hertogenbosch

LUXE AFGEWERKT 4 KAMERAPPARTEMENT GELEGEN OP DERDE VERDIEPING

Dit appartement vinden we op de derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex, gelegen in de rustige wijk de Buitenpepers. De wijk kenmerkt zich door diverse bebouwing en een rijke groenvoorziening. Parkeren is bij deze woning geen enkel probleem, er is ruim voorzien in openbare parkeer gelegenheid, net buiten uw deur.
Voor uw dagelijkse voorzieningen kunt u terecht bij het nabij gelegen winkelcentrum “Rompert” of de supermarkt die zich op loopafstand bevind. Verder bereiken we de gezellige, Bossche binnenstad in slechts enkele fietsminuten.

Via een gemeenschappelijke hal treden we dit appartementencomplex binnen. In deze ruimte zijn de lift en trappartij gesitueerd.

Indeling
Begane grond:
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en toegang tot het trappenhuis en de lift. Via de loopdeur heeft u toegang tot de berging.

Derde verdieping:
De woonkamer is erg ruim en biedt een bijzonder fraai uitzicht. Via de woonkamer zijn de andere vertrekken en balkon te bereiken. De woonkamer is voorzien van sierlijsten met LED-verlichting.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. Dit is een ruim balkon van ca. 15 m2 met een fraai uitzicht.

De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken is luxe afgewerkt en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Vanuit de hal bereikt u de toiletruimte, 3 ruime slaapkamers en volledig betegelde badkamer is voorzien van een regendouche en een wastafel. Vanuit de hal is tevens de ruime berging met te bereiken, hier bevindt zich de opstelling voor de c.v.-combiketel.

Algemene zaken:
- De bijdrage aan de VvE is ca. € 248,79;
- In de koopovereenkomst zullen de volgende NVM-clausules opgenomen worden: asbestclausule, ouderdomsclausule en uitsluitingsclausule;
- De woning is onderdeel van een uitpondproject. De notariskeuze van de levering is voorbehouden aan de verkoper en vormt een wezenlijk onderdeel van de overeenkomst. De akte van levering zal passeren bij OWK notarissen te Vught.

Build
Object type
Appartement
New / existing
Existing construction
Year of construction
1970
Roof type
Plat dak
Surfaces and capacity
Living area
110 m²
External storage space
6 m²
Volume
364 m³

Meubels huren?

Huur een compleet nieuw interieur en betaal maandelijks. All inclusive service.

Status
sold
Asking price
€ 350.000,-

Bieden op deze woning is niet meer mogelijk.

Info