Rootakkers 0

5708 Stiphout - Helmond

Tyboschplein - 50 eengezinswoningen in Stiphout!


Middenin Stiphout kun je binnenkort volop genieten van de natuur. Kom tot rust met een hapje en drankje op de veranda of in de ruime achtertuin. Met een prachtige zonsondergang kun je heerlijk de dag afsluiten. Op de voormalige werf van een aannemersbedrijf wordt namelijk het nieuwbouwplan Tyboschplein gerealiseerd. Een groen en gezellig woonhof waar rust en ruimte centraal staan.


HET PLAN

Aan deze Rootakkers in Stiphout zien we langzaamaan de contouren van het nieuwe Tyboschplein ontstaan. Aan weerszijden van het woonhof wordt een combinatie van tussen-, hoek- en tweeonder-een-kapwoningen gerealiseerd, die de straatwand verder het woonhof in geleiden. Aan het uiteinde van het woonhof verbreedt de groene zone zich en bieden we de ruimte aan een aantal mooie, ruime verandawoningen.


GROEN, RUST EN RUIMTE

Met uitzicht op het gezellige groene plein, grenzend aan het gebied, creëren we de ideale situatie om lekker lang te genieten van de natuur en de zon. Er wordt bij het ontwikkelen en aanleggen van dit nieuwbouwplan veel aandacht besteedt aan groen, rust en ruimte.


TYPE TUSSENWONING MET VERANDA

Het buitenleven krijgt nog meer betekenis door de huizen met een veranda. Aan de voorzijde van deze hoek- en tussenwoningen is op deze manier een buitenruimte gecreëerd waardoor je extra lang kunt genieten van de zon, de natuur en de gezelligheid die het plein met zich meebrengt. Wil je soms wat meer privacy? Dat is geen enkel probleem want ook de achtertuin biedt voldoende mogelijkheden om te genieten van een lange zomeravond.


Kenmerken:

- Gebruiksoppervlak: van ca. 109 tot 113 m²
- Inhoud: van ca. 410 tot 498 m³
- Gasloos, met vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen
- Veranda aan de voorzijde op het zuidwesten over de gehele breedte van de woning (avondzon)
- Veel lichtinval door de grote raampartijen
- 3 ruime slaapkamers en een complete badkamer
- Ruime zolder, zeer geschikt voor een vierde slaapkamer

- Optie uitbouw over gehele breedte
- Ruime achtertuin met berging en eigen achterom
- 1 privé-parkeerplaats in het parkeerhof

Kavel 41 en 44

- Tussenwoning met hoge kopgevel op zolder zorgt voor nog meer ruimte en lichtinval wat de woning extra bijzonder maakt


Voor meer informatie, prijslijst en brochure kijk op de website Tyboschplein-Stiphout.nl. Of neem contact met ons op. De koffie staat ook nu nog steeds voor je klaar!

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
109 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
410 m³
Status
verkocht
Prijs
€ 299.900,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op