4+

Eekhoorn 30

5508 SG Veldhoven

The Village is een nieuwbouwproject aan de noordkant van Veldhoven en vormt letterlijk de grens tussen Veldhoven en Eindhoven. Hier worden 5 statige woontoren gebouwd die samen één geheel vormen. De torens bieden ruimte aan 94 luxe, duurzame huurappartementen. Er wordt hier gebouwd voor een brede doelgroep. Denk hierbij aan starters, expats en senioren. Dit zie je ook terug in de variatie in het woningaanbod. Er zijn maisonnettes, tweekamerappartementen en driekamerappartementen, allemaal met luxe badkamer en complete keuken.

Deze woning betreft een slim ingedeeld driekamerappartement, met een woonoppervlakte van 99 m², waaronder een bergzolder van 16 m². De twee slaapkamers variëren in formaat.

Je woont hier in een appartement met een hoog opleverniveau. Zo geniet je iedere dag van de luxe Keller keuken, die met de slimme rechte opstelling aanvoelt als een aparte ruimte. De keuken heeft witte kasten, een antraciet/zwart composiet werkblad en moderne geïntegreerde apparatuur. Een keuken met stijl dus! En qua functionaliteit heb je het ook getroffen, de keuken is voorzien van een inductiekookplaat met afzuigkap, koel-/vriescombinatie of koelkast met vriesvak (afhankelijk van woningtype), combi-oven en vaatwasser.
De ruimtelijke woonkamer is dé plek voor jouw comfortabele (hoek)bank. En loop je een stukje verder, dan gaat het woongenot buiten gewoon verder. Je hebt een eigen balkon van 11 m², waar je met wat aandacht en accessoires een heerlijk plekje van maakt voor je eerste koffie van de dag. Sowieso begint jouw dag in The Village al goed, want je hebt een moderne badkamer met een heerlijke douche en een royale wasbak. De badkamer heeft zwart vloertegels en witte wandtegels tot aan het plafond. Het toilet is apart en bereik je vanuit de hal. Ook in het toilet komt de stijlvolle zwart-wit kleurencombinatie terug, de vloer is voorzien van zwart gespikkelde vloertegels en de wand deels betegeld en deels voorzien van wit spuitwerk. Naast het toilet ligt de inpandige bergruimte, waar een aantal installaties zijn geplaatst en ook een plekje is gereserveerd voor je wasmachine. De bergzolder is via de vlisotrap in de keuken bereikbaar, en is een ideale opbergplek voor spullen die je niet dagelijks nodig hebt.

Ligging
De appartementen liggen aan de rand van Veldhoven en zijn uitstekend bereikbaar. Per auto rijd je in 5 minuten de snelweg op. Reis je liever met het OV? De bus stopt voor de deur! Daarnaast heeft Veldhoven alles in huis. Een groot winkelaanbod, diverse scholen en veel sportvoorzieningen in de omgeving. Maak je liever gebruik van de voorzieningen in de grote stad? Vanuit jouw appartement sta je binnen een kwartier in het centrum van Eindhoven.

Inschrijven
De inschrijving zal geheel digitaal verlopen via de projectwebsite hureninthevillage.nl
Op deze website vind je ook alle informatie terug met betrekking tot het project, de appartementen en voorwaarden.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
99 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
262 m³
Status
Onder optie
Prijs
€ 1.030,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op