6+

Eekhoorn 40

5508 SG Veldhoven

The Village is een nieuwbouwproject aan de noordkant van Veldhoven en vormt letterlijk de grens tussen Veldhoven en Eindhoven. Hier worden 5 statige woontoren gebouwd die samen één geheel vormen. De torens bieden ruimte aan 94 luxe, duurzame huurappartementen. Er wordt hier gebouwd voor een brede doelgroep. Denk hierbij aan starters, expats en senioren. Dit zie je ook terug in de variatie in het woningaanbod. Er zijn maisonnettes, tweekamerappartementen en driekamerappartementen, allemaal met luxe badkamer en complete keuken.

Een appartement met twee verdiepingen, dat is waar je terecht komt in deze royale maisonnette. Je woont hier op 101 m², waaronder een bergzolder van 10 m².
Op de onderste verdieping van je maisonnette vind je de ruimtelijke woonkamer, compleet met moderne open keuken. De stijlvolle keuken is voorzien van witte kasten en heeft een antraciet/zwart composiet werkblad. Een tijdloze combinatie, die goed past in ieder interieur! Je kookt hier met kwalitatieve inbouwapparatuur: inductiekookplaat met afzuigkap, koel-/vriescombinatie, combi-oven en vaatwasser.
De woonkamer biedt daarnaast natuurlijk volop de ruimte voor een gezellige zithoek, en geeft doorgang naar je eigen balkon van 11 m². Een ideale plek om te genieten van de frisse lucht en het mooie uitzicht op de parkachtige woonomgeving van The Village. Je woont hier immers op de hoogste verdiepingen!
Je hebt op deze verdieping ook een separaat toilet en een inpandige bergruimte, met daarin een aantal technische installaties.
Op de bovenste verdieping zijn de twee royale slaapkamers en de luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een verfrissende douche, een dubbele wasbak en een tweede toilet. Op de vloer liggen zwart vloertegels, de wanden zijn tot aan het plafond met witte wandtegels betegeld. Via de tweede slaapkamer kun je met de vlisotrap naar de bergzolder van 10 m². Een handige plek voor het opbergen van spullen die je niet dagelijks gebruikt.

Ligging
De appartementen liggen aan de rand van Veldhoven en zijn uitstekend bereikbaar. Per auto rijd je in 5 minuten de snelweg op. Reis je liever met het OV? De bus stopt voor de deur! Daarnaast heeft Veldhoven alles in huis. Een groot winkelaanbod, diverse scholen en veel sportvoorzieningen in de omgeving. Maak je liever gebruik van de voorzieningen in de grote stad? Vanuit jouw appartement sta je binnen een kwartier in het centrum van Eindhoven.

Inschrijven
De inschrijving zal geheel digitaal verlopen via de projectwebsite hureninthevillage.nl . Daar kun je nu ook alle informatie vinden.

Inschrijven
De inschrijving zal geheel digitaal verlopen via de projectwebsite hureninthevillage.nl
Op deze website vind je ook alle informatie terug met betrekking tot het project, de appartementen en voorwaarden.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
101 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
168 m³
Status
status.rentinuse
Prijs
€ 1.150,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op