Nieuws Elise Hees 8 juni 2022

Patricia Goudswaard: Wat mijn vak zo leuk maakt?

Wat mijn vak zo leuk maakt? De mensen...Ik ben ruim 12 jaar werkzaam bij vb&t Makelaars. Begonnen als makelaar en sinds vier jaar één van de aandeelhouders van de vb&t Groep. Toen ik nog makelde vond ik het al heel bijzonder om betrokken te worden en daarmee het vertrouwen te krijgen van verkopers bij de verkoop van hun woning. In de meeste gevallen was het een eigen keuze, maar waarbij wel altijd een hoop emoties naar boven kwamen. Hoe mooi is het als je daar onderdeel van mag zijn. Ik kreeg vervolgens de kans om te promoveren naar een managementfunctie waarbij ik de nieuwbouw afdeling op mocht tuigen en het makelaarsteam mocht reorganiseren. Een kans die ik met beide handen aangenomen heb. En wat een mooie periode was dat.

Een nieuw team, een nieuwe werkwijze en nieuwe CRM systemen. We begonnen helemaal opnieuw en het resultaat mag er zijn! Bijna 30 medewerkers die iedere dag zich enorm inzetten voor ons mooie vb&t! Ik krijg de mogelijkheid om de kansen die ik heb gekregen weer door te geven aan anderen. Het geeft mij enorme positieve energie als ik de ontwikkeling zie bij ons makelaarsteam de afgelopen jaren! Het maakt mij enorm trots dat ik daar onderdeel vanuit mag maken.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan