4+

Groot Hartje, Eindhoven

Groot Hartje - Binnenkort in verkoop!

Hartje Eindhoven groeit. Samen wonen, samen genieten en samen ontspannen in het kloppend hart van de stad. Iedereen is gek van deze plek. Omringd door cultuur, creativiteit en innovatie geniet je van alles wat Eindhoven te bieden heeft.

Het huidige ‘Hartje’ bevindt zich langs het Philips Stadion en zorgt voor de verbinding tussen de bruisende binnenstad en het industriële Strijp-S. Naast de huidige 16 wooncomplexen wordt 'Hartje' verder uitgebreid.

Hartje Adelaide, binnenkort in verkoop
59 appartementen & 4 stadswoningen

Een robuust en warm appartementencomplex met 4 aanliggende stadswoningen. Roodbruine bakstenen, ruigere betonbanden met veel groen. Het aanbod bestaat uit lofts, 2- en 3-kamer appartementen verschillend van 45 m2 tot 90 m2. De stadswoningen hebben een woonoppervlakte tussen de 109 m2 en 144 m2. De woningen hebben 3 woonlagen. Met de woonkeuken op de begane grond of op de 1e verdieping. Een perfecte leefomgeving met rondom gemeenschappelijke groenvoorzieningen.

Momenteel wordt door de ontwikkelaar hard gewerkt aan het verder uitwerken van het plan. Helaas beschikken we nog niet over gedetailleerde documentatie en de verkoopprocedure.

Kenmerken
Status
in voorbereiding
Prijs
n.n.b.
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan