48+

Dr. van Mierlostraat 10

4811 NL Breda

Wonen in een rustige straat, middenin het Bourgondische centrum van Breda.

In de gewilde wijk 'Chasse' vlakbij het bruisende Van Coothplein staat deze geweldige jaren 30 woning.

De woning is gelegen aan een rustige straat. In de straat zijn meerdere parkeerplaatsen aanwezig, waar de bewoners met een parkeervergunning hun auto voor de deur kunnen parkeren. Het aanvragen van een parkeervergunning is mogelijk bij de gemeente. Op loopafstand bevindt zich Van Coothplein met gezellige, uitstekende restaurant en winkels. De historische binnenstad van Breda biedt talloze horecagelegenheden, winkels en culturele voorzieningen. Diverse uitvalswegen zijn op korte rijafstand bereikbaar. Het treinstation is op korte fietsafstand en de bushaltes op loopafstand bereikbaar.

Algemeen:
- Gelegen in het centrum van Breda nabij diverse horecagelegenheden, winkels en culturele voorzieningen.
- In de straat zijn meerdere parkeerplaatsen aanwezig, waar de bewoners met een parkeervergunning hun auto voor de deur kunnen parkeren.
- Ruime jaren 30 woning.
- De woning is niet geïsoleerd.
- Authentieke elementen zoals glas in lood ramen en paneeldeuren.
- Intergas CV combi ketel 2020.
- Woning is de voorbije ca. 50 jaar verhuurd geweest aan 1 huurder en is in originele staat. Koper dient rekening te houden met herstel- en renovatiekosten.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende NVM-clausules opgenomen worden: asbestclausule, ouderdomsclausule, as is where is, uitsluitingsclausule.

We komen de woning binnen via de karakteristieke voordeur. Direct vallen enkele originele elementen op. De toiletruimte is half betegeld en standaard afgewerkt. Onder de trapopgang naar de 1e verdieping vind je een ruime, verdiepte, kelder. De kelder is op sta hoogte. De afsluitbare keuken is eenvoudig afgewerkt. De keuken biedt toegang tot de achtertuin.
De ruime woonkamer heeft aan de voorzijde een mooie erker met enkel glas en glas-in-lood in de bovenramen. Aan de achterzijde is via openslaande deuren de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping
Ruime overloop met de toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Aan de voor- en achterzijde biedt een slaapkamer toegang tot een balkon.

Tweede verdieping
Vaste trap naar een ruime tweede verdieping met 4 kamers, waarvan 2 slaapkamers. Eén van de andere kamers is voorzien van een keukenblokje en CV ketel. Hier hangt de Intergas HR combi ketel uit 2020. De 4e kamer grenst aan de slaapkamer aan de voorzijde en is te gebruiken als berging.

Achtertuin
Knusse volop privacy biedende achtertuin gelegen op het zuidwesten met stenen berging en achterom.

Kortom, verrassend, ruime woning boordevol potentie.

Build
Object type
Woonhuis
New / existing
Existing construction
Year of construction
1935
Surfaces and capacity
Living area
149 m²
External storage space
6 m²
Volume
557 m³