21+

Anton Philipslaan 103

5616 TW Eindhoven

Hartje Londen
Hartje Londen speelt met de zon op mooie dagen. Hier herken je de hand van architect Wiel Arets direct. Aan de zee van ramen, de facetgeslepen verdiepingsvloeren, de statige lobby. Het uitzicht heeft een enorme wow-factor. Op de dynamiek op straat én op de relaxte binnentuin. In Hartje London heb je het beide.

Bijzonderheden:
Er is een zelfbewoningsplicht van toepassing bij het aankopen van dit appartement.

Indeling
U komt binnen via de hal waaraan de slaapkamers, de badkamer, de toiletruimte, berging en de woonkamer gelegen zijn.

Woonkamer
De licht overgoten woonkamer wordt gedomineerd door de grote raampartijen tot aan de grond. Vanuit de woonkamer is de loggia te bereiken. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

Keuken
De luxe open keuken is geplaatst in baropstelling en beschikt over alle benodigde apparatuur. Zo is er een keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een combi-magnetron. Tevens is er voldoende kastruimte.

Slaapkamer 1
Het appartement beschikt over 2 naast elkaar gelegen slaapkamers die nagenoeg even groot zijn. Slaapkamer 1 heeft een afmeting van ca 13 m2.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer heeft een afmeting van ca 12 m2.

Badkamer
De badkamer beschikt over een praktische indeling en is voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand, een ligbad en een vaste wastafel.

Toilet
Er is tevens een separate toiletruimte aanwezig.

Berging/wasruimte
Vanuit de keuken is de inpandige berging te bereiken. In deze bergruimte is de WKO-installatie gesitueerd. Tevens bevindt zich in deze ruimte de witgoedaansluiting.

Loggia
De kers op de taart is absoluut de loggia: je eigen buiten Hartje Eindhoven. Geen wind, geen pottenkijkers. Tot ver in het najaar geniet je hier van de zon.

Bijzonderheden:
• Het complex beschikt over een lift en het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en over een berging in de kelder.
• De servicekosten voor het appartement en parkeerplaats bedragen ca. € 203,72 per maand.
• Het appartement wordt verwarmd door een WKO-installatie (Warmte Koude Opslag). Voor de verwarming betaalt u een maandelijks, naast de servicekosten, een voorschot ter hoogte van € 165,-. Aan het eind van het jaar vindt er een afrekening plaats op basis van het werkelijk verbruik;
• Bij deze verkoop geldt een vaste projectnotaris.
• Er is een zelfbewoningsplicht van toepassing bij het aankopen van dit appartement.
• Bij aankoop van de woning dient een waarborgsom of bankgarantie te worden afgegeven.

Build
Object type
Appartement
New / existing
Existing construction
Year of construction
2012
Roof type
Plat dak
Surfaces and capacity
Living area
98 m²
External storage space
4 m²
Volume
342 m³