30+

Statenlaan 193

5223 LG 's-Hertogenbosch

3-KAMER APPARTEMENT INCLUSIEF EIGEN PARKEERPLAATS IN DE ONDERGELEGEN PARKEERKELDER

Dit appartementencomplex is genaamd “Markiezenhof”. Het prachtig gevormde appartementencomplex heeft een heldere en frisse uitstraling. Het appartementencomplex is onderdeel van het Paleiskwartier. Deze nieuwbouwwijk kenmerkt zich door zijn moderne vormgeving. Ieder appartementencomplex beschikt over een geheel eigen vormgeving met binnentuin. Het Paleiskwartier is ontworpen als gemengd woon- en werkgebied: men vindt er diverse appartementencomplexen, hogere onderwijsinstellingen, het Paleis van Justitie, advocatenkantoren, bedrijven, banken, cafés, restaurants, fitnesscentra, winkels en een modern stadspark. Het Paleiskwartier is bovendien op loopafstand van het centraal station van ’s-Hertogenbosch en de historische Bossche binnenstad. Eveneens op loopafstand zijn er prachtige natuurgebieden zoals het Gement, de Moerputten en het Bossche Broek. En bovendien, zit u vlakbij de aansluiting van de snelwegen A59 en A2.

Omschrijving
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het complex ‘Markiezenhof', een vijf verdiepingen tellend hoogwaardig afgewerkt appartementencomplex dat in 2006 gebouwd is en voldoet aan alle hedendaagse wensen en wooneisen. In het Paleiskwartier wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde koude- en warmteopslag t.b.v. de verwarming en warmwatervoorziening. Het Paleiskwartier is hiermee een voorbeeld op het gebied van duurzaam energiegebruik.

Het appartement betreft een zeer goed en modern afgewerkt 3-kamerappartement. De totale woonoppervlakte bedraagt circa 76 m2 en een balkon van circa 9,6 m2.

Op de begane grond treffen we het gezamenlijke bellentableau en de brievenbussen aan. De centrale hal is royaal en middels de lift zijn de verdiepingen te bereiken.

Achter de voordeur komen we allereerst in de hal met meterkast, toilet met fonteintje, badkamer, 2 slaapkamers en berging met de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Aan het einde van de hal is de woonkamer gelegen. Vanuit de woonkamer kunnen we het balkon bereiken.

De open keuken beschikt over een elektrische kookplaat en afzuigkap. Er is geen gas aanwezig binnen dit complex.

De badkamer is uitgerust met douche en wastafel. Het geheel is afgewerkt in een lichte kleurstelling.

In de hal bevindt zich ook nog een aparte bergruimte met de was- en drogeraansluitingen en de wisselaar voor de WKO en de mechanische afzuiging.

De genoemde prijs is inclusief parkeerplaats.

De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Achten van Gent Notarissen te Maastricht.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
76 m²
Externe bergruimte
2 m²
Inhoud
252 m³

Meubels huren?

Huur een compleet nieuw interieur en betaal maandelijks. All inclusive service.

Status
verkocht
Vraagprijs
€ 350.000,-

Bieden op deze woning is niet meer mogelijk.

Info
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op