Anne Fleur Kolthof 24 september 2023

NVM Open Huizen Dag 2023

De NVM Open Huizen Dag is jouw sleutel voor een avontuurlijke dag vol verrassingen, waar de deuren van onze deelnemende woningen wagenwijd openstaan, zonder dat je vooraf een afspraak hoeft te maken! Dit jaar, op zaterdag 30 september, tussen 11:00 en 15:00 uur krijg je de kans om een glimp op te vangen van verschillende woningen, zonder enige verplichting.

Waarom NVM Open Huizen Dag 2023?

Je droomhuis vinden is geen eenvoudige taak, maar de NVM Open Huizen Dag is er om die zoektocht een stukje makkelijker voor jou te maken.

Hoe eenvoudig is het bezichtigen van woningen?

De NVM Open Huizen Dag is de perfecte gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de wereld van vastgoed. Deze dag biedt talloze voordelen die het tot een aantrekkelijke optie maken voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning. Tijdens de Open Huizen Dag hoef je geen afspraken te maken met jouw persoonlijke makelaar van vb&t of huiseigenaren via platforms zoals Funda. Je kunt gewoon binnenlopen bij huizen die je wilt bekijken. Het is jouw kans om te ontdekken hoe het voelt om in verschillende buurten te wonen, zonder enige druk.

Geen afspraak voor je bezichtiging: fijn!

Bovendien kun je op deze dag efficiënt meerdere huizen bezoeken, wat veel handiger is dan afzonderlijke afspraken plannen voor elk huis dat je wilt bekijken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar geeft ook een breder beeld van wat er beschikbaar is op de huizenmarkt. Een ander aantrekkelijk aspect van de Open Huizen Dag is de ontspannen sfeer. Je kunt rustig de tijd nemen om te overwegen welke woning het beste bij je past, zonder de druk om meteen een beslissing te nemen. Dit maakt het hele proces veel minder stressvol.

Ontdek de omgeving

Daarnaast biedt deze dag de kans om verschillende buurten te verkennen en te beoordelen welke het beste aansluit bij jouw levensstijl en behoeften. Het is niet alleen een zoektocht naar een huis, maar ook naar de ideale woonomgeving.

Bouw een netwerk op

Tenslotte is de Open Huizen Dag een geweldige gelegenheid om de verkopers te ontmoeten en ervaringen met elkaar te delen. Je kunt waardevolle inzichten en tips uitwisselen, wat het hele proces nog verrijkender maakt. Kortom, de NVM Open Huizen Dag biedt een ongeëvenaarde kans om op een stressvrije en doeltreffende manier de wereld van vastgoed te verkennen. Op de dag van de NVM Open Huizen dag zijn onze makelaars van vb&t niet aanwezig, maar we staan na deze dag klaar om je te ondersteunen bij jouw aankoop. Onze aankoopmakelaars zijn experts met een schat aan ervaring en expertise, klaar om jouw aankoop tot een succes te maken. Klik op de onderstaande link voor meer informatie hierover.

Aankoopmakelaar regio Eindhoven, Helmond & Den Bosch | vb&t Makelaars (vbtmakelaars.nl)

Bezoek ons kantoor op locatie Eindhoven

Tijdens de aankomende NVM Open Huizen Dag, staan onze deuren op de Vestdijk 180, te Eindhoven, tussen 11:00 en 15:00 uur open om jou te verwelkomen. Dit is de perfecte gelegenheid om direct advies te ontvangen van onze nieuwbouwmakelaars met betrekking tot het aankopen van je gewenste huis. Voor diegenen die nieuwsgierig zijn naar nieuwbouwprojecten in de regio Eindhoven, bieden we de mogelijkheid om deze projecten visueel te verkennen.

Of het nu gaat om het kopen of huren van een nieuwbouwwoning, onze deskundige nieuwbouwmakelaars staan voor je klaar om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om doordachte beslissingen te maken. Uiteraard staan we ook klaar om al je vragen met betrekking tot de bezochte woningen te beantwoorden.

Plan slim: Jouw gids voor de Open huizen Dag 2023

Wil je jouw NVM Open Huizen Dag zo efficiënt mogelijk plannen? Funda heeft de perfecte tool om je te helpen bij het organiseren van je dag en het ontdekken van de meest veelbelovende huizen. Met behulp van deze superhandige planner kun je je route optimaliseren en ervoor zorgen dat je geen enkele woning mist. Klik op onderstaande link voor meer uitleg en ontdek hoe Funda je kan assisteren bij het vinden van jouw droomhuis tijdens deze NVM Open Huizen Dag.

Stippel je route uit | Funda

Welke deelnemende woningen openen hun deuren?

En meer ...

Hypotheekadvies nodig?

Na een leuke dag vol huizenbezoeken tijdens de NVM Open Huizen Dag, als je denkt: Hoe zit het eigenlijk met mijn hypotheek?Dan komt Freek Hypotheek om de hoek kijken. Of je nu een eerste keer koper bent of een nieuwe woning wilt financieren, is Freek Hypotheek er voor je om je te ondersteunen bij elke stap van het proces. De adviseurs van Freek Hypotheek kunnen je inzicht geven in verschillende hypotheekopties, rentetarieven en de benodigde stappen om de hypotheek af te sluiten. Meer informatie? Klik hier voor onze Freek Hypotheek specialisten.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan