de Hoven van Aarlesche Erven, deelplan 2, Best
€ 399.500,- tot € 729.000,-
te koop
Bekijk project
Servaashof, Eindhoven
€ 595.000,- tot € 625.000,-
te koop
Bekijk project
Hooghe Heer Huur, Eindhoven
€ 1.210,- tot € 1.910,-
te huur
Bekijk project

Onze focus ligt op jouw nieuwbouw projecten!

Toe aan ontzorging? Wij zetten ons team volledig in voor het succes van jouw nieuwbouwproject. Met onze jarenlange ervaring op het vakgebied en opgedane kennis streven wij naar het overtreffen van de verwachtingen. Dankzij onze specialisatie in zowel huur- als koopprojecten zorgen wij voor een vlekkeloos proces van marktanalyse tot aan de overdracht.

Diensten

Andere opdrachtgevers stelden we tevreden met onze dienstverlening...

Maak vrijblijvend kennis met ons!

  • Digitalisering met persoonlijke service:

    wij bieden 24/7 inzicht in de status van het project en voorzien geïnteresseerden van een chatservice via onze website, zodat zij altijd hun vraag neer kunnen leggen bij team hospitality. Tevens bereiken zij ons via een aparte telefoonlijn, waardoor zij direct onze nieuwbouwmakelaars spreken.

  • Optimale woningpresentatie:

    Overtuigende beelden van het project. Mailingen met het nieuwbouwproject naar grote databestanden, social media, presentatie op vbtmakelaars.nl en Funda. Eventueel online-marketingcampagnes om het nieuwbouwaanbod te tonen onder woningzoekers.

  • Breed portfolio:

    Na het tevreden stellen van diverse opdrachtgevers in de vorm van zowel koop- als huurprojecten geven we je graag inzage in onze nieuwbouwprojecten op landelijke basis.

Onze diensten

Eén team, één taak

1. Intensief betrokken op landelijke basis
2. Actief meedenkend in het proces
3. Gemiddelde waardering van een 9,1
4. Kennis maken?

Eén team, één taak

Onzorging 
We zijn intensief betrokken bij omvangrijke projecten op landelijke basis, waarbij we ons richten op zowel huur- als koopwoningen. We denken actief mee in het gehele proces, waardoor we continu adviezen uitbrengen. Benieuwd naar ons portfolio? Bekijk ze op de kaart.

Betrokken
We denken actief mee in het proces, waarbij we niet alleen de wensen opvolgen, maar ook actief adviseren in de verkoop of verhuur van het project. Wij benaderen zowel onze (potentiële) opdrachtgevers als de geïnteresseerden op een toegankelijke, maar persoonlijke manier.

Opdrachtgeverstevredenheid
We zijn trots op onze langdurige reputatie van een gemiddelde 9.1. Wij streven altijd naar een persoonlijke aanpak waarbij we met plezier luisteren naar de woonwensen. Uiteindelijk proberen we de ideale match tussen persoon en eigendom te verwezenlijken.

Kennismaking? Laten we een afspraak inplannen 
Indien je ons nog niet kent, maken wij graag persoonlijk kennis. Vul hiervoor het aanvraagformulier in. We laten je tijdens zo’n kennismaking zien hoe wij andere opdrachtgevers tevreden hebben kunnen stellen. Uiteraard kun je al je vragen bij ons neerleggen en voorzien wij je van een passend advies.

Aandacht voor het nieuwbouwproject

1. Informatieve webpagina op maat
2. Optimale marketinginzet
3. Inzet van communicatietools
4. Balans: online vs offline

Welverdiende aandacht

Online-omgeving 
In de vorm van een webpagina waar we alle geïnteresseerden voorzien van alle informatie rondom dit project. We hechten veel waarde aan een representatieve uitstraling, waardoor woningzoekers sneller contact met ons opnemen. Deze pagina sluit naadloos aan op ons CRM-systeem, waardoor we verkregen data direct opvolgen. 

Marketingtools 
Onze marketing specialisten zorgen ervoor dat elk project de aandacht krijgt. We zetten diverse mailingen om op te vallen, maar ook de inzet van social media is hierbij noodzakelijk. Dit wordt eventueel ondersteund met betaalde marketingcampagnes om het aantal inschrijvingen te verhogen. Tevens organiseren we events om woningzoekers te informeren.

Communicatiemiddelen
Zoals: Mailingen in de vorm van statusupdates; klantvolgsysteem waarbij we de voortgang en voorkeuren van iedere kandidaat bijhouden; dynamic pricing om de prijsstelling af te stemmen op de huidige marktvraag; 

Balans tussen online en offline
Geïnteresseerden kunnen altijd hun vraag over een nieuwbouwproject achterlaten via de chatfunctie op onze website. Naar aanleiding hiervan voorzien wij hen online van een antwoord, plannen wij een belafspraak in of nodigen wij hen uit voor een kop koffie op één van onze makelaarskantoren.

Breed, toegankelijk netwerk

1. Kracht van visualisaties
2. Gemak van Artificial Intelligence
3. Hypotheek en verhuishulp
4. Alles onder één dak bij vb&t

Breed en toegankelijk netwerk

Kracht van beelden 
Visuele beelden spreken en overtuigen. Om deze reden kunnen wij je voorzien van scherpe aanbiedingen op het gebied van artist impressies, fotografie of commerciële plattegronden. Een gespecialiseerd bureau dat toekomstige woningen op een aantrekkelijke, realistische manier toont. Daarnaast hebben wij een vaste partner voor onze fotografie die de sfeer en historie rondom het nieuwbouwproject vastlegt.

Trends en ontwikkelingen
Het gebruik van artificial intelligence is voor ons vanzelfsprekend. Echter blijven wij dit te allen tijde zelf controleren in verband met een kwalitatieve uitwerking hiervan. 

Sterke, externe partners
Wij werken samen met diverse externe partners, waaronder Freek Hypotheek en De Brabantse Verhuiscentrale, om onze kopers en verkopers snel te voorzien van alle benodigdheden voorafgaand aan de aan- of verkoop van een woning.

Alles onder één dak bij vb&t
Sommige vragen zullen breder zijn dan enkel makelaardij gericht. Hierbij ondersteunen onze afdelingen zoals VvE en Vastgoedmanagement ons optimaal, waardoor we intern kunnen schakelen en korte lijnen in onze communicatie aanhouden. Kwaliteit en efficiëntie staat hoog in ons vaandel.

Een team waar je op kunt vertrouwen!

team vb&t

Download onze kwartaalraportage

De kwartaalrapportage biedt inzicht in de actuele cijfers van Q1 2024. Vul je gegevens in en ontvang direct de optie deze PDF te downloaden. Ontdek recente cijfers en trends over de huizenmarkt.