Op Funda met NVM makelaar vb&t

Wil je jouw huis op Funda zetten? Schakel dan Easie in als je makelaar. Kies een pakket en start direct.

kies uw pakket Gratis waardebepaling

Je huis op Funda zetten en nog veel meer: je regelt het met Easie

Bij Easie krijg je de volledige regie over de verkoop van je huis. Wil je dat we alleen je huis op Funda zetten? Dan helpen we je graag verder met het Easie by me pakket. Wil je ook hulp bij het bepalen van de verkoopstrategie, de onderhandelingen met potentiële kopers of de juridische afwikkeling na verkoop? Dan schakel je eenvoudig onze NVM makelaars in via een uitgebreider pakket. Wat je keuze ook is, wij staan voor je klaar!

Search

Je vindt het moeilijk om de juiste woning te vinden en wil graag bij alle stappen begeleid worden door de juiste persoon. Met jouw persoonlijke wensenlijst in de hand, gaan wij op zoek naar jouw droomwoning. Vanaf de eerste bezichtiging tot aan de juridische levering staan wij jou bij! Zijn er na de juridische levering nog mankementen aan de woning? Ook dan zullen wij je adviseren. Behoefte aan exclusief maatwerk? Voor woningen binnen het hogere segment mag je vanzelfsprekend op rekenen. Vraag dit direct aan bij jouw vb&t makelaar.

Wat wij doen

  • Het zoeken van de juiste woning
  • Het uitvoeren van een aankoop scan
  • Bieden of onderhandelen
  • Wij regelen indien nodig een bouwtechnische keuring
  • Wij regelen een taxateur
  • Juridische check koopakte
  • Hulp bij vinden notaris
  • Vanaf eerste bezichtiging met makelaar

Wanneer schiet je echt iets op met de hulp van een NVM makelaar?

Iedere woningzoektocht in Nederland begint op Funda. Daarom bereik je met een Funda advertentie vrijwel iedere geïnteresseerde koper in jouw regio. Helaas kunnen alleen NVM makelaars je huis op Funda zetten. Hierdoor kun je niet om een NVM makelaar heen. Ook als je jouw huis helemaal zelf wil verkopen. Vervelend!

Gelukkig is er Easie: het platform waarmee je de verkoop helemaal zelf regelt, tegen een vast tarief. En besteed je de lastige onderdelen van zelf verkopen liever uit? Dan bewijzen we graag onze meerwaarde tijdens de volgende momenten:

Bij het bepalen van de verkoopstrategie

Wat wordt de vraagprijs? Zet je direct hoog in, of vraag je juist iets minder om zoveel mogelijk geïnteresseerden te trekken? En breng je jouw woning onder de aandacht via de reguliere Funda site en Funda nieuwbouw, of zet je ook andere promotiekanalen in? Twee voorbeelden van breinbrekers die we graag samen met je oplossen.

Bij de presentatie van je woning

Een professionele Funda advertentie met mooie foto’s, een plattegrond en eventueel een video levert meer afspraken op. Maar ook de presentatie van je woning tijdens de bezichtiging telt. Een opgeruimd huis met aantrekkelijke inrichting maken je woning een stuk groter. Dat vergroot de kans op biedingen. Kortom: een goede presentatie van de woning betaalt zich uit. Daar kun je de hulp van een professional best bij gebruiken.

Tijdens het onderhandelen

Niet iedereen is een kei in onderhandelen. Zeker niet als er enkele tonnen op tafel liggen. Dat maakt onderhandelen een van de meest spannende onderdelen van de woningverkoop. Ben je bang dat je jouw zenuwen niet in bedwang houdt? Dan onderhandelen we graag namens jou. Dat is voor ons Funda business as usual.

Bij de juridische kant van de verkoop

Heb je geen kaas gegeten van recht? Dan kan de afwikkeling van een verkoop lastig zijn. Je moet immers een deugdelijke verkoopakte opstellen. Kijk je hier tegenop? Dan nemen we dit werk graag uit handen vanaf het Easie together pakket. Extra voordeel: je dekt meteen onvoorziene risico’s af met een aanvullend kadastraal en juridisch onderzoek.

Door aanwezig te zijn in je woning

Je moet vaak thuis zijn als je zelf verkoopt via Funda. Dat is soms lastig. Daarom kun je ons inschakelen voor bezichtigingen met de pakketten Easie Relaxed en Easie Premium. Wij springen bij als je even wat minder tijd hebt.

Onze klanten geven ons een 9!

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.