Hoe werkt EASIE by vb&t?

Heb je je wel eens afgevraagd waarom je voor een woning van € 400.000,- meer courtage moet betalen dan voor een woning van € 300.000,-? Heeft een makelaar meer tijd nodig voor een woning van € 400.000,- of is het courtagemodel gewoon te traditioneel? Waarom bepaalt de makelaar de dienstverlening voor de verkoop van jouw woning? In de huidige tijd mag een verkoper toch zeker zelf een mening hebben over de benodigde diensten?

Het zijn vragen die ons steeds meer bereiken. De enige twee antwoorden die we op deze twee vragen kunnen geven zijn: JA, het is een TE traditioneel model en JA, de verkoper moet zelf zijn diensten kunnen bepalen. We leven in een tijdperk waarbij benodigde informatie op allerlei wijzen ingewonnen kan worden. Wanneer jij zelf met de gedachte speelt om jouw woning te verkopen, zullen er verschillende internetkanalen bezocht worden, alvorens je een makelaarskantoor zult gaan benaderen.

Tijdens deze zoektocht zal je een persoonlijke verwachting creëren die je in een latere fase bij de betreffende makelaar neer zult leggen. Wanneer deze makelaar vasthoudt aan een traditioneel model waarbij het pakket van de dienstverlening een vast gegeven is, is het toch nooit maatwerk? Het wordt daarom tijd dat het traditionele model op de schop gaat!

Easie staat voor een makelaarsmodel waarbij een hoge mate van klantvriendelijkheid, lokale aanwezigheid, transparantie en kwaliteit centraal staan. Wellicht dat dit bekend klinkt en zullen vele kantoren dit als “USP’s” gebruiken, maar komen ze het na? Wij omschrijven iedere individuele USP voor jou, zodat jij ons op ieder aspect persoonlijk kunt beoordelen.

Transparant

Weten waar je aan toe bent. En weten dat je niet te veel betaald. Dat is wel zo prettig!
Bij Easie heeft elke dienst een marktconform tarief. Het is aan jou om te bepalen welke diensten je van ons af wilt nemen. De optelsom van jouw gekozen diensten is het tarief dat je aan ons betaald. Wel zo makkelijk. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw persoonlijke pakket? Uiteraard bieden we verschillende pakketvormen aan die jou op weg helpen met het vinden van jouw ideale dienstverlening, en kun je altijd losse diensten bijbestellen.

Controle

Als consument wil je in controle zijn over je eigen aankopen. Je moet het gevoel hebben dat hetgeen wat jij zoekt op de juiste manier wordt ingevuld. Maar soms kan het zo zijn dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt. Dat is bij Easie heel Easie. Je kunt namelijk op elk gewenst moment je eigen gekozen dienstverlening aanpassen.

Kwaliteit

Het uiteindelijke doel van onze organisatie is om de verwachtingen van onze opdrachtgevers waar te maken. Wanneer wij de verwachtingen waar maken, zijn we succesvol in verkoop/aankoop met een hoge klanttevredenheid. Kwaliteit bieden wij in alle varianten dienstverlening. Of je nu voor een basispakket kiest of voor een complete ontzorging. De fotografie wordt bijvoorbeeld altijd door een professionele woningfotograaf verzorgd.
Doordat wij verbonden zijn aan de NVM, zijn al onze makelaars gecertificeerd danwel gediplomeerd. Dat wil zeggen dat wij ons houden aan de consumentenvoorwaarden die jouw belangen als verkoper/aankoper behartigd. Ieder jaar zijn wij verplicht om onze studiepunten te behalen door het bijwonen van cursussen. Iedere medewerker bij Easie woont deze cursussen bij, ook de hospitality managers, zodat iedereen op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen.

Bereikbaarheid

Onze vestigingen zijn gelegen in Helmond, Eindhoven, Den Bosch en Maastricht. Onze kantoren zijn dagelijks geopend van 9.00 uur tot 17.30 uur. Bezichtigingen vinden uiteraard ook in de avonden en weekenden plaats. Dit gaat altijd in goed overleg met jouw agenda en de agenda van de makelaar!

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen